Obavijesti

News

Komentari 0

Krš i lom u Osijeku: U nesreći oštećena tri auta, dvije fasade i dva znaka. Imao 1,97 promila!

Krš i lom u Osijeku: U nesreći oštećena tri auta, dvije fasade i dva znaka. Imao 1,97 promila!

Mladić nije prilagodio brzinu te se zabio u zadnji dio auta kojim je upravljao 28-godišnjak sa 1,55 promila. Od siline udara automobil je odbačen na dva prometna znaka, a zatim i na fasade dvije kuće u Čvrsničkoj ulici.

VIDEO

Na križanju Čvrsničke i Kozjačke ulice u Osijeku jučer je oko 5 sati ujutro došlo do prometne nesreće u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba, ali su oštećena tri vozila, dva prometna znaka i dvije fasade. Nesreću je izazvao mladić (25) koji je imao čak 1,97 promila.

On je vozio auto belomanastirskih registracija u Čvrsničkoj ulici, ali nije prilagodio brzinu te se zabio u zadnji dio auta kojim je upravljao 28-godišnjak sa 1,55 promila. Od siline udara automobil je odbačen na dva prometna znaka, a zatim i na fasade dvije kuće u Čvrsničkoj ulici.

Mladić (25) nakon sudara s vozilom ispred sebe počeo je voziti unazad te je udario i u parkirani automobil osječkih registracija. Oba vozača su nakon prometne nesreće napustila mjesto nesreće, a po pronalasku su uhićeni i privedeni dežurnoj sutkinji Prekršajnog odjela Općinskog suda u Osijeku. Nakon saslušanja pušteni su na slobodu.

Za izazivanje prometne nesreće predviđena je ukupna novčana kazna u fiksnom iznosu od 390 eura. Za prekršaj vožnje pod utjecajem alkohola u koncentraciji iznad 1,50 promila predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora od 60 dana, najveća zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima "B" kategorije u trajanju do 12 mjeseci i do 6 negativna prekršajna boda. Za udaljenje s mjesta događaja prometne nesreće predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 920 eura, najveća zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima "B" kategorije u trajanju do 6 mjeseci i do 3 boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Pogledajte što će pogoditi Istru navečer! Digli su crveni alarm
Najviša razina upozorenja

Pogledajte što će pogoditi Istru navečer! Digli su crveni alarm

I ostatak je Hrvatske, osim na krajnjem istoku, pod meteoalarmom. Dalmacija zbog jakih udara juga, dok je u Zagrebačkoj i Karlovačkoj regiji na snazi zbog obilne kiše
Strava u vojarni u Dugom Selu! U kotlovnici našli tijelo vojnika. Susjeda: 'Samo sam čula sirene'
24SATA NA MJESTU TRAGEDIJE

Strava u vojarni u Dugom Selu! U kotlovnici našli tijelo vojnika. Susjeda: 'Samo sam čula sirene'

Vojna policija provodi očevid te će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do ovog nesretnog događaja