Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

BL Devin
I tako Ziju il Zijada našeg našega sheve zato što je odlučio po šumama i gorama lijepe naše brati žireve, tojest odlučio biti "POŠTEN" nakon što milijun i jedan puta dosad to nije bio. Ali je zaboravio da u ovoj državi bolesti gore od poštenja teško da ima. Sve se nekako da izliječiti, ali poštenje, skoro pa nemoguće ako ne i potpuno nemoguće.. To nije stvar izbora, niti se uči, čovjek se nekako sa tim rodi, i to mu ostaje za cijeli život. U nekom drugom svemiru bi to bila dobra stvar, vrijedna poštovanja, ali ne i u lijepoj "našoj". Što si bolji,to te više satiru,što se više trudiš, više se oni trude da te she*u. Znaš ti vrlo dobro gdje živiš i kako, znaš da se to ne isplati, znaš da stoka prolazi bolje od tebe,pa se onda zapitaš,čekaj, jesam li ja budaletina? Zar, ja ne mogu biti ološ? Mogu brate,i te kako, pa bio sam već. Čvrsto rješiš biti "smradoljub", da ne he*eš živu silu i samo svoj đep ili bankovne račune gledati,,ali ne može. Ne ide. Sažališ se na prvu žrtvu na koju naiđeš i batališ zamisao. Mrziš sebe neko vrijeme što si papak, što ne možeš ispuniti obećanje dato sebi, ali se vratiš na staze poštenja. I tako u krug. Jedina utjeha ti dođe vjerovanje u neku kozmičku pravdu.Valjda netko sve to odozgo gleda. Vražju mater gleda!!! Zato se nadajmo da će Zijo naš, biznismen, kao 99% naših tajkuna, poslije ovoga doći pameti i konačno se izljećiti od BOLESTI zvane poštenje. Poolitičari od te bolesti nikad nisu ni bolovali.
patak Bubi
Mislim da je to više slučajnost što je ovaj posao sa žirevima manje više čist.
AL
Eva ja živim pošteno, nikad ništa ukrao, nemam previše, onako sredina i baš mi je lijepo. Ne bi se nikada mijenjao sa tim tvojim Zijadom Komentar ti ne drži vod Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .