Obavijesti
komentari
Komadina je pobjegao jer se nije mogao nositi s problemima
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

intellectus
Šta se to stvarno događa u Sdp-u, da li je to nešto novo ili je problem nastao već davno prije, počinje li opet čašćenje milim izrazima, svojstvenim samo njima? Meni se čini, tako bar ja to vidim da se problemi u Sdp talože već duže vrijeme, ali nitko nije imao hrabrosti se njima pozabaviti, Evo jedna sitnica, Milanović je vječiti gubitnik, ali nikada nije napravljena analiza neuspjeha, jer to ON nije dozvolio. Kada je Milanović preuzeo Sdp poslije zločestog lika Račana, puno Hrvata je očelkivalo novi elan i stvarne promjene, ali od toga nije bilo NIŠTA, Milanović je LAGAO i stvarao isto kao i zlikovac tito svoju hijerarhiju, svoje poslušnike i svoj kult ličnosti. Kako drugačije objasniti, da poslije tolikih poraza, nitko se ne usudi postaviti pitanje …tko je kriv? Već sam njegov odlazak, ali i ostavština dovoljno dokazuje TKO je bio taj BIZANTINAC? Pa i izborom «nestabilnog» Bernardića nije se moglo ništa riješiti, Milanovićev zločesti lik je bio stalno tu, on je ostavio ostojića, marasa, opančićku, miralema koji su trebali provoditi njegova načela….MI ili ONI, nije tu mišljeno samo na Hdz nego baš na odnose unutar Sdp-a. Ali eto, Sdp-ovi birači, «šaka jada», prestara hrpa metuzalema, uhljeba, zombija je bila zadovoljna postojećim stanjem, svesrdno potpomognuta antifama, udrugama, jugofilima postala je najobičnija žabokrečina, nesposobna za moderniziranjem partije, a time još manje i društva. Sdp propada, a kako to zaustaviti i TKO bi to trebao učiniti? Ja ne vidim NIKOGA!
Grga_Čvarak
Tu i je problem oni ne funkcioniraju na načelima demokracije nego kulta ličnosti i tu je problem. Da ih Bero maltretira ko Zloran bili bi ko bube nitko se nebi Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .