Obavijesti

News

Komentari 49

Koju korist umirovljenici mogu imati od predsjednika države?

Koju korist umirovljenici mogu imati od predsjednika države?

Milanović je poručio kako će kao predsjednik države “glasno govoriti o umirovljeničkim problemima”, ali to je apsolutno sve što može učiniti. I to je sve ono što nije činio

VIDEO

Jasno je što kandidati na predsjedničkim izborima mogu dobiti od umirovljenika, ali koju korist umirovljenici mogu imati od predsjednika države? Prije nekoliko dana izaslanstvo Stranke umirovljenika pozvalo je svoje članove da svoj glas na izborima daju predsjedniku Zoranu Milanoviću. Nekoliko dana kasnije Hrvatska stranka umirovljenika podržala je HDZ-ova odabranika Dragana Primorca kao “daleko najboljeg kandidata na tu časnu i odgovornu funkciju”. Ali što umirovljenici, kao grupacija koju povezuje samo konkretan interes poboljšanja materijalnog statusa, mogu dobiti svojom podrškom šefu države koji nema apsolutno nikakve ingerencije niti alate da pomogne umirovljenicima?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 49

VIDEO

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi
IZLETIO I KOMBI PUN LJUDI

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi

NOVA GRADIŠKA Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo. Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.