Obavijesti

News

Komentari 0

Hakija iz Ljubav je na selu: 'Ovo što gledamo je kaotično. A popusti li brana na Neretvi...'

Hakija iz Ljubav je na selu: 'Ovo što gledamo je kaotično. A popusti li brana na Neretvi...'

U katastrofalnim poplavama u BiH poginulo je dosad 15 ljudi, a za još 20 se traga. Brojni su ostali bez svojih domova, ceste su uništene, mjesta odsječena. Intenzivno tragaju za nestalima

VIDEO

U Konjicu je situacija sada dobra, val je prošao, na cestama je bilo puno nanosa i mulja, ali sad se može prometovati. Zato je u Jablanici katastrofa, odsječeni su svi putevi prema Mostaru, i željeznički i cestovni, a dio prometnice na predjelu Komadinovo vrelo se potpuno urušio i to se ne može sada ni sanirati. Ima puno stradalih i poginulih, ono što gledamo stvarno je kaotično - kazao nam je Hakija Špago iz Konjica, koji je bio zvijezda reality showa Ljubav je na selu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dron snimka poplavljenog područja u BiH 02:08

U katastrofalnim poplavama u BiH poginulo je dosad 15 ljudi, a za još 20 se traga. Brojni su ostali bez svojih domova, ceste su uništene, mjesta odsječena. Intenzivno tragaju za nestalima.

- Nas u Konjicu zasad nije strah, jedino o čemu sa zebnjom mislimo je brana napravljena na izvoru Neretve na teritoriju Republike Srpske protiv koje smo se bunili, prosvjedovali i pisali peticije i za koju se govori da nije napravljena po pravilima struke te da već ima oštećenja. Ako ta brana popusti, 40.000 ljudi koji živi nizvodno toka Neretve je ugroženo i u ozbiljnoj opasnosti - kaže nam Hakija Špago.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

VIDEO Policija objavila kako je krenuo potop u Jablanici: U BiH je poginulo najmanje 16 ljudi
KATASTROFA U BIH

VIDEO Policija objavila kako je krenuo potop u Jablanici: U BiH je poginulo najmanje 16 ljudi

Tijekom cijele protekle noći obilne kiše koje su stvorile bujice pretvorile su središta gradova u rijeke, poplavljeni su stambeni i poslovni objekti, te se uopće ne može prometovati