Obavijesti

News

Komentari 0

Kaos na A6: Udario ih autom kod Delnica, odbili se u kamion. Dijete teško ozlijeđeno

Kaos na A6:  Udario ih autom kod Delnica, odbili se u kamion. Dijete teško ozlijeđeno

Policija je privela mladića (25) koji je u subotu skrivio prometnu nesreću na autocesti A6 kraj Delnica. U nesreći su ozlijeđene tri osobe, 66-godišnji vozač, 65-godišnja putnica i dijete

VIDEO

Zbog izazivanja prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, primorsko-goranska policija u subotu je kazneno je prijavila 25-godišnjaka te ga pritvorila. Kako su otkrili, on je u subotu oko 9 sati skrivio nesreću na autocesti A6 kraj Delnica.

Kako je pokazao očevid, mladić je hrvatski državljanin, a vozio je automobil austrijskih tablica pod utjecajem alkohola.

- On kod vijadukta Golubinjak nije držao potreban razmak pa je vozilom udario u stražnji dio osobnog vozila, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 66-godišnji hrvatski državljanin. Krećući se ispred 25-godišnjaka istom prometnom trakom u smjeru Zagreba, od jačine udarca vozilo zagrebačkih oznaka se zarotiralo i udarilo u teretno vozilo s priključnim vozilo koje se kretalo u desnoj prometnoj traci - napisali su iz policije.
 
U nesreći su ozlijeđeni 66-godišnji vozač, 65-godišnja hrvatska državljanka-putnica i dijete te su prevezeni u KBC Rijeka gdje su im pružili pomoć. Liječnici su djetetu dijagnosticirali teške ozljede, dok su dvoje spomenutih odraslih osoba lakše ozlijeđeni.

- Mladiću (25) izmjerena je koncentracija alkohola u organizmu od 0,38 promila te je uhićen i priveden na postupanje u policijsku postaju u Delnicama. Tijekom postupanja mu je izuzeta krv i urin poradi daljnjeg vještačenja u kaznenom postupku - napisala je policija.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali
NOVO ROČIŠTE

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali

Kako 24sata doznaju od dobro upućenih izvora maloljetni ubojica lišen je ikakvih osjećaja i ništa ga ne pogađa, a obitelji ubijene djece i zaštitara prošli su ga tjedan prvi put mogli vidjeti kroz staklo u sudnici.
VIDEO Horor kod Osijeka! Zabio se u kombajn. Policija objavila detalje stravične nesreće...
STRAŠNO

VIDEO Horor kod Osijeka! Zabio se u kombajn. Policija objavila detalje stravične nesreće...

Cesta je u srijedu navečer bila zatvorena te je policija vraćala sve iz smjera Osijeka natrag prema Vukovaru. Scene s mjesta sudara su strašne. Uništeni automobil i kombajn u koji se auto zabio