Obavijesti

News

Komentari 68

Kamala Harris skuplja novac za kampanju. Trumpov suradnik: 'Ona je jedna očajna žena...'

Kamala Harris skuplja novac za kampanju. Trumpov suradnik: 'Ona je jedna očajna žena...'

Prava kampanja na izborima se zahuktala nakon što je Joe Biden iznenada najavio svoje povlačenje iz utrke. Kamala Harris sada vodi borbu protiv Donalda Trumpa

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja

Biden bi se trebao sastati s Netanyahuom u četvrtak

Biden je prošle srijede obolio od covida, ali se u utorak vraća u Washington iz svoje kuće na plaži u Delawareu. Netanyahu se obraća na zajedničkoj sjednici Kongresa SAD-a u srijedu. Očekuje se da će Biden i Netanyahu razgovarati o načinima postizanja sporazuma o prekidu vatre između Izraela i militanata Hamasa u Gazi, kao i o Iranu i drugim temama.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

Harris osigurala dovoljan broj glasova delegata za nominaciju

Potpredsjednica SAD-a Kamala Harris osigurala je potporu većine delegata Nacionalne demokratske konvencije u ponedjeljak da postane kandidatkinja demokrata za američku predsjednicu, rekli su izvori. Anketa Associated Pressa među delegatima demokrata pokazala je da bi mogla imati potporu 2538 delegata, što je znatno više od 1976 potrebnih za pobjedu na glasovanju delegata idućih tjedana. Predsjednik Demokratskog nacionalnog odbora Jaime Harrison rekao je u ponedjeljak da će stranka dati predsjedničkog kandidata do 7. kolovoza.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

Trumpova desna ruka: Kamala Harris nema djece, ona je očajna žena koja čuva mačke

J.D. Vance, kandidat Donalda Trumpa za potpredsjednika, je u razgovoru za Fox News prozvao vjerojatnu demokratsku predsjedničku kandidatkinju Kamalu Harris zbog činjenice da nema djecu.

- Ameriku vode demokrati i oligarsi, oni koji "nemaju djecu i čuvaju mačke (catladies, eng.), koji su očajni zbog odluka koje su donijeli tijekom života i koji žele očajnima učiniti i ostatak zemlje. To su prije svega Kamala Harris, Alexandria Ocasio-Cortez i Pete Buttigieg, cijela budućnost Demokratske stranke su ljudi koji nemaju djece. Kako je moguće da smo prepustili zemlju takvim ljudima? - rekao je Vance.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

Komentari 68