Obavijesti

News

Komentari 238

Kakva sreća: Šefica u Lutriji dobila stan na lutriji. Više ga nema u imovinskoj kartici

Kakva sreća: Šefica u Lutriji dobila stan na lutriji. Više ga nema u imovinskoj kartici

Dok je bila referentica u Lutriji 1999. Dijana Pavićević osvojila je stan u Istri u igri Joker • Danas je članica Uprave • Firmi nije vratila novac za MBA školovanje, u Lutriji za sve imaju objašnjenje

VIDEO

Dijana Pavićević, članica uprave Hrvatske lutrije i ujedno članica HDZ-a, 13. veljače 2020. je kao direktorica Sektora prodaje (tad se prezivala Matošić) potpisala ugovor s Hrvatskom lutrijom o stipendiranju i stručnom usavršavanju. Hrvatska lutrija platila joj je školovanje u iznosu od 7500 eura te je morala završiti edukaciju u roku tri godine, a u protivnome mora vratiti novac. Međutim, školovanje nije završila niti je vratila novac Hrvatskoj lutriji, što su nam potvrdili iz te državne tvrtke. U ugovoru, koji 24sata imaju u posjedu, stoji da do 1. lipnja 2023. mora završiti Executive MBA u organizaciji Swiss School of Business and Management, koji traje dvije godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 238

VIDEO

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi
IZLETIO I KOMBI PUN LJUDI

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi

NOVA GRADIŠKA Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo. Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.