ništa sporno. demokracija i slobodno tržište na djelu. tko brani našim pekarima da ispeku ukusniji i jeftiniji kruh?? a znam naše pekare tko su i odakle su, odakle dovlače rođake da rade na crno, kako izrabljuju radnice u pekarama, ne izdaju račune, prodaju smeće, hladan burek od jučer, bajat (stari) kruh.... ništa drugo ne preostaje nego lidl.
Lutko, pošto je pašteta?
20.7.2017.
također kupujem u lidlu, ali sve manje volim u stranim trgovačkim lancima kupovati zato što su oni pravi izrabljivači. prodaju sve puno jeftinije tako da naši p
ropadnu. kada naša industrija u potpunosti propadne, mi narod nećemo imati od čega se financirati, jer smo glupi. još da nadodam, njihovi proizvdi su puno opasniji za zdravlje. zamrznu na nekoliko tjedana pa čak i mjeseci hranu pa nama uvaljuju. budale naravno misle da je to super kvalitetno
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
20.7.2017.
Ja kupujem u lidla i ne zalim, kupovao sam kod "nasih" pa ne znaju hrvatski. Dobar burek nisam pojeo 10g samo ulje i kupovna kora a poslje zgaravica. Kruh nosim
doma u vrecici ali ne zbog toga da ne padne na pod vec naprotiv da ne poleti.kupis ga ujutro do popodne se izmrvi a nadima te kao da si jeo cisti kvasac.
Kad je cjena goriva isla gore dizali su cjene jer idu na gorivo,kad je skocila cjena plina svi su imali plinske peci ( ijako zadar tada nije imao plin) ista stvar sa strujom. Kad su padale cjene energenata cjene kruha nisu spustali. Zato kupujem u lidla jer je bolji i jeftiniji i nije me briga tko ce propasti. Neka vrate kvalitetu iz 90ih pa ce biti druga prica.
Prikaži još ↓
Ma
MarkoAtlašević
20.7.2017.
ides u lidl zato sto je kruh 3 kn i kroasan 2 kn..
Dk
Deaktivirani korisnik
20.7.2017.
Ne, zato sto je kruh puno bolji od pekara i kosta samo 3 kn.
Pr
Preteznovedro
20.7.2017.
Pekare uvoze gotovu smjesu za kruh i ovdje ga zamjese i ispeku. Ni "domaći" kruh nije domaći.
et
evo-tv
20.7.2017.
Gender bravo..slazem se u potpunosti..davno je to bilo kad si mogao pojesti pravi domaci kruh iz pekare..i sama sam radila 3 god kao prodavac u pekari i svasta
sam vidjela..nema bijelog i polubijelog kruha sve se pravi od istog tijesta.samo ga razlicito obiljeze i super
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
20.7.2017.
Sve ima isti okus i u pravilu sve dobro zaulje da traje sto duze.mi smo imali tvornicu koja je pokrivala od paga zadra do sibenika i knina,zito iz zadarskog zal
edza,kruh koji je bio svjez i nakon 2 dana a mogao si ga zamrznuti ako si htio,za tost za bilo sto. Ovi se raspadnu do 2 popodne. Imali smo burek koji je imao super koru sa domacim sirom a ono malo masnoce je bilo ukusno a neovaj danas,moras nositi rukavice do lakta a masnoca te ubija pola dana poslje.obisao sam pola pekara u zadru i josnisam nasao onaj pravi.svi kupuju vise manje iz navike.
Sve ovo danas je purpen pjena i stiropor,prije godinu dvi sam kupio pekac i pravim ga sam kad ne stignem kupim u lidla a ove" pekare" posjetim samo kad nemamdrugog izbora. Da imaju ikakvu kvalitetu nebi bilo straha. Sto se mene tice neka propadnu jer su unistili sami sebe.
Prikaži još ↓
Ma
MarkoAtlašević
20.7.2017.
kako kruh ili pecivo mogu bit dobri kad ga dva puta stavljaju u pec.
numero uno
20.7.2017.
Kao netko tko se bavi pekarstvom već 20 godina uvijek se nasmijem na ove "stručnjake" koji sve znaju o pekarstvu. Kupuj brate gdje te volja, moje pekare ionako
nikad nisu bolje poslovale. A Tolušić nek gleda svoja posla, zadnje što treba Pekarima je pomoć političara, koji u javnosti govore jedno a u Saboru rade sasvim drugo.
Prikaži još ↓
Savo_Kovačević
20.7.2017.
Nije istina, nekad smo u sklopu Jugoslavije, slavonija i Neretvanska dolina hranila je kompletnu Jugu i pola Europe, danas s tim istim područijem ne možemo sebe
prehraniti, kako je to moguće?? To pitanje postavi ovima kaj vode državu, nikad neš dobiti smislen i logičan odgovor. Kakva demokracija i slobodno tržište krivo, krivi su kriminalci na vlasti.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .