Obavijesti

News

Komentari 164

Javio se HDZ-ov šef Hrvatskih šuma čija kći i žena su urlale: 'Teško je ostati hladne glave...'

Javio se HDZ-ov šef Hrvatskih šuma čija kći i žena su urlale: 'Teško je ostati hladne glave...'

Njegova kći Anna i žena Neda urlale su u kameru RTL-a, vrijeđajući vatrogasce koji se bore s požarima u Dalmaciji. Dovikivale su da su nakaze

VIDEO

Oglasio se Nediljko Dujić, HDZ-ov šef Hrvatskih šuma čija kći i žena su vrištale na vatrogasce, govoreći im da su nakaze. 

Supruga i kći HDZ-ovog šefa Hrvatskih šuma vrijeđale su vatrogasce: 'Nakaze jedne!'
Supruga i kći HDZ-ovog šefa Hrvatskih šuma vrijeđale su vatrogasce: 'Nakaze  jedne!'

- Reakcija članova moje obitelji dogodila se kad su bile u stanju velikog šoka i emocionalne iscrpljenosti nakon dvodnevne borbe s požarom u kojem nam je izgorio veliki dio kako naše, tako i imovine naših susjeda. Vatra je uništavala sve pred sobom u naselju, ušla u naša dvorišta i došla do samih zidova naših kuća.

Zajedničkim naporom s našim sumještanima i vatrogascima, kojima zahvaljujem na angažmanu, uspjeli smo spasiti naselje i naše domove od potpune devastacije.

U trenucima tako velike krize, teško je ostati hladne glave, smiren i objektivan.

Mojoj obitelji sigurno nije nakana vrijeđati bilo koga, a kamoli rad hrvatskih vatrogasaca i policajaca, koji brinu o sigurnosti imovine i stanovništva. U ime svoje obitelji, ispričavam se ako smo ikoga svojom reakcijom povrijedili. Hvala na razumijevanju - poručio je Dujić.

'Nakaze, nakaze'

Podsjetimo, njegova kći Anna i žena Neda urlale su u kameru RTL-a, vrijeđajući vatrogasce koji se bore s požarima u Dalmaciji.

Tko je HDZ-ovac čija žena i kći vrište o nakazama? Poručivao je da je ovo država za kriminalce
Tko je HDZ-ovac čija žena i kći vrište o nakazama? Poručivao je da je ovo država za kriminalce

- Od ovoliko Krke, nakaze jedne, nakaze, nakaze! Ćaća mi se doma guši, sve je napravija za ovu državu. Oni ni prstom da maknu! Ni prstom! Nakaze jedne - viče mlađa žena. Zatim je nasilno kameru okrenula na vatrogasca Javne vatrogasne postrojbe Šibenik.

- Prinosi, prinosi. Snimaj ga, snimaj i policajku onu, je*em mater - naređuje novinarima Anna Dujić i policajki govori 'dabogda crkla, nakaza glupa', dok majka poručuje da će 'netko platit za ovu odštetu'. 

Država za kriminalce

Anna je zaposlenica u šibenskoj Elektri, s diplomom magistre odnosa s javnošću. Školovanje na dvogodišnjem privatnom studiju u Dubrovniku joj je, kako je pisao Šibenski.hr, platila bivša tvrtka Gradski parking Šibenik. Iz firme je otišla, pisalo se, nakon završenog studija. Bivši kolega iz HDZ-a prije nekoliko godina je optuživao Dujića za nepotizam i klijentelizam, tvrdeći da je zaposlio nećake u Vodovodu. Spomenuo je i suprugu Nedu, drugu protagonisticu snimke i njen posao u Cestama Šibenik. Dujić je optužbe nazvao dezinformacijama.

- Moja kći pakira kofere i odlazi u Irsku. Ovo je država za kriminalce. Neka se piše što se piše. Moje dijete može biti sretno samo ako kupi jednosmjernu avionsku kartu za Irsku. Odlazi jer ne želi biti talac probisvijeta koji sisaju ovu državu - gnjevno je tada govorio Dujić. Kći je očito ostala u Hrvatskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 164

VIDEO

Čuvar odmarališta u zimskom periodu: Uhljebili ga i dali mu 20.400 € za dva mjeseca rada
HDZ-OV DIREKTOR U POŽEGI

Čuvar odmarališta u zimskom periodu: Uhljebili ga i dali mu 20.400 € za dva mjeseca rada

Plus+ HDZ-ovac Domagoj Prša je je u Požegi dobio direktorsko mjesto bez natječaja od HDZ-ova gradonačelnika Željka Glavića. Nadređena će mu biti pročelnica koja mu je kuma. Oporba: Imamo direktora za 10 soba...

Hrvatskoj se približava ozbiljan vodni val: 'Ne bi trebao ugroziti sustav obrane od poplava...'
IZ MINUTE U MINUTU

Hrvatskoj se približava ozbiljan vodni val: 'Ne bi trebao ugroziti sustav obrane od poplava...'

Pogranična područja između Češke i Poljske ovaj su vikend bila teško pogođena iznimno jakim kišama koje su uzrokovale bujice. Voda je odnijela neke mostove, prisilile stanovnike na evakuaciju...