Obavijesti

News

Komentari 39

'Janje Meli je najbolji poklon kojeg smo mogle dobiti pred Uskrs! Čak je malo i nestašna!'

'Janje Meli je najbolji poklon kojeg smo mogle dobiti pred Uskrs! Čak je malo i nestašna!'
13

Obitelj iz Koprivnice za kućnog ljubimca sada ima janje staro tri tjedna kojeg svaka dva sata hrane na bočicu. O njemu se brinu sestre Lota (8) i Ema (10) koje još imaju i pačiće, psa i mačku.

VIDEO

Kud Meli okom, tuda Ema (10) i Lota (8) skokom. Tako bi se ukratko mogao opisati odnos dviju veselih djevojčica s njihovim novim kućnim ljubimcem, malim janjetom po imenu Meli. Ako se znatiželjna Meli ne može popeti da zaviri u šarenu kutiju nasred vrta, Ema i Lota su tu da je podignu i udovolje njezinoj znatiželji.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Koprivnica: Obitelj Tetec za ljubimca ima malo janje 01:06

Mekeće li previše, one znaju da je vrijeme za bočicu pa joj i tad udovolje i nahrane je. Zastane li posve mirno - vrijeme je za maženje. Nježne sestrice, imaju najtopliji zagrljaj za svoju Meli. Ovčica sada kao da je jedna od njih. Po cijele se dane druže i sve rade zajedno.

- Meli je jako draga i puno nas sluša. Nestašna je samo kada hoće pojesti svo cvijeće iz vrta. To joj ipak ne dopuštamo. Ima svoje mlijeko, a mama se jako trudila oko vrta i cvijeća - u dahu nam je ispričala mala Lota Tetec iz Koprivnice. Janje staro tri tjedna, obitelj je dobila od monaha iz pravoslavnog manastira u Lepavini.

- Moji su od tamo tako da sam ja cijelo djetinjstva išla kod tih monaha koji su imali stado ovaca te sam i ja kao mala imala kući svoje janje. Bila mi je velika želja da ga i moje cure imaju pa sam rekla monasima da ako bude prilike, nađu neko i za nas. Budući da je Meli po janjenju ostala bez mame, monasima je teško bilo brinuti se za nju i hraniti je po cijele noći jer imaju jako puno ovaca i posla tamo pa su me nazvali i pitali bih li je uzela. Naravno da sam odmah pristala - rekla je Ines (34), Emina i Lotina majka.

I suprug Darko (38) veliki je ljubitelj životinja pa obitelj doma ima pravu malu životinjsku farmu. Tu su još i mačka i pas, a prije par dana su kupili i patkice.

Koprivnica: Obitelj Tetec za ljubimca ima malo janje

- Zovu se Šarenka, Mila, Lola i Ruža. Svaka je dobila ime zbog neke svoje osobine ili izgleda - objasnile su djevojčice. Otkrile su nam da i njihovi jednako stari rođaci imaju janje koje su nazvali Janko Strižić.

- Mislim da bi Janko i naša Meli kad odrastu mogli biti ljubavni par - smije se Lota. Ema je pak proučila sve o ovcama i njihovom životnom vijeku. Objašnjava nam kako će sa svojom Meli uživati još barem deset godina. Za sada je moraju hraniti svaka dva do tri sata, pa dok su cure u školi, brigu o Meli preuzimaju Ines ili Darko.

Koprivnica: Obitelj Tetec za ljubimca ima malo janje

- Dobro je što spava cijelu noć i ne budi se. Možda zato što joj je udoban krevetić od slame i dekica kojeg smo joj složili u hodniku, na toplome - rekla je Ines i dodala kako im za Uskrs, idile uz janje, ostatak obitelji i prijatelje, sigurno neće nedostajati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 39

VIDEO

Potresne slike obišle svijet: Ovaj čovjek je u jednom danu ostao bez tri kćeri i supruge
STRAŠNA PRIČA IZ UKRAJINE

Potresne slike obišle svijet: Ovaj čovjek je u jednom danu ostao bez tri kćeri i supruge

Neopisiva tuga oca i supruga koji je ispratio cijelu svoju obitelj na posljednji počinak potresla je svijet

Preminuo napadač iz Tovarnika: Zapalio dvije obiteljske kuće pa napao policiju, oni ga upucali
IZVIJESTILA POLICIJA

Preminuo napadač iz Tovarnika: Zapalio dvije obiteljske kuće pa napao policiju, oni ga upucali

Jedan policajac bio je prisiljen uporabiti vatreno oružje prema napadaču. Napadač i jedan policijski službenik zbog ozljeda završili su u bolnici. Napadač je jutros preminuo
Evo zašto nikada više neću u Hrvatskoj kupiti nijedan Samsungov proizvod
PETAK ČETRNAESTI

Evo zašto nikada više neću u Hrvatskoj kupiti nijedan Samsungov proizvod

Samsungov proizvod kupit ću samo ukoliko se nastanim u nekoj sređenoj zemlji, u kojoj ima smisla tužiti servisere