Obavijesti
komentari
Izvukli su vozačicu iz gorućeg auta sekunde prije eksplozije
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

mm
OVAJ VISOKI, sinoć sam bio u Ivaniću nakon dugo vremena, odlučili samo se provozati, popiti koje piće nešto pojesti, malo prošetati i tako, budući da je počinjao vikend NIŠTA NEOBIČNO, čim smo se parkirali, ovaj visoki se stvorio, bez ikakvog razloga mene i kolegu bacio na haubu, pretresao do kože,maltretirao nas 45 minuta, da bi u međuvremenu došla još jedna patrola, te nastavili sa pretresom vozila, NARAVNO da VISOKI NIJE NAŠAO NIŠTA, osim hrpu gletera i špahtli, radnih rukavica, ŠKARA ZA LIM koje ja i kolega koristimo za posao budući da radimo knauf i ostale završne radove, pokušali smo VISOKOM objasnit da nam škare služe za posao i da nam je to radni auto, ali NIŠTA, problem je što smo bili iz DRUGOG GRADA, SAMO TO? TAKVU NEKULTURU I BAHATLUK U TOJ GRANICI JOŠ NISAM VIDIO, PREMETAČINA VOZILA JE TRAJALA 45 MINUTA, u toj premetačini VISOKI je prekršio moje ustavno pravo kao građanina RH., vršio je detaljan pretres vozila iako na to nema pravo, SAM JE OTVORIO GEPEK što dakako nije smio napraviti!, ALI ONO ŠTO MI JE NAJ ODVRATNIJE: TAJ BAHATLUK i NEKULTURA. nakon svega toga , VISOKI NAM KAŽE DA MORAMO GRAD NAPUSTIT ODMAH? nije mi se dalo inatit, nakon takvog maltretiranja izgubio sam volju za provod, i odlučio sam što prije napustit grad i te čudne policajce, odnosno ostali dečki i 1 policajka su bili U REDU, ALI VISOKI , sudeći po psihološkom profilu NEŠKOLOVAN, NEKULTURAN I NEDOVOLJNO EDUCIRAN ISKOMPLEKSIRAN ČOVJEK TREBAO BI NA STRUČNU PROVJERU,nikako gospodina ne želim uvrijediti, osim toga podnijet ću žalbu u svojoj P.P., na rad tog čovjeka!
pH
Pa jesi li ih tražio nalog za pretres vozila? Po kojoj osnovi te imaju pretresat? Tražiš broj značke, odmah su pristojniji.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .