Izveo ju na ćevape u Splitu, njoj to nije sjelo. Izbila velika svađa, mladić na kraju završio na sudu | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 73

Izveo ju na ćevape u Splitu, njoj to nije sjelo. Izbila velika svađa, mladić na kraju završio na sudu

Izveo ju na ćevape u Splitu, njoj to nije sjelo. Izbila velika svađa,  mladić na kraju završio na sudu

Student (26) 5. travnja je oko 22 sata djevojci predložio da odu na ćevape, što se njoj nije svidjelo i situacija je potom eskalirala na parkingu TC Joker u Splitu, a sve je dovelo do sudske presude

VIDEO

Mladić u Splitu odlučio je na romantični izlazak odvesti djevojku na ćevape, njoj to nije baš leglo, a cijela situacija prerasla je u pravi obračun koji je doveo i do uhićenja te sudske presude, piše Jutarnji list.

Student (26) 5. travnja je oko 22 sata djevojci predložio da odu na ćevape, što se njoj nije svidjelo i situacija je potom eskalirala na parkingu TC Joker u Splitu. Prolaznici su čuli viku, povlačenje djevojke u auto te su alarmirali policiju.

- Bio sam vidno ljut i uznemiren zbog nesuglasica oko određivanja lokacije za jelo. Predložio sam joj da odemo na ćevape što se njoj nije svidjelo pa je situacija eskalirala. Povišenim tonom sam joj izustio nerazgovijetne riječi udarajući rukama po volanu. A kad je ona pokušala izaći iz auta van, nekoliko puta sam ju povukao u auto uz viku. Nisam ju ozlijedio, niti sam imao namjeru. Na kraju smo krenuli na drugo mjesto prema Pojišanu, ali tamo su nas zaustavili policajci koji su nam rekli da su imali dojavu građana o našem ponašanju ispred Jokera - branio se na sudu optuženi mladić.

Svađa oko ćevapa nije donijela i prekid, mladić je na sudu rekao da su se pomirili i da funkcioniraju normalno te je izrazio žaljenje zbog svega.

Nije bilo drugih otegotnih okolnosti po mladića, a olakotne su nekažnjavanje, činjenica da živi s roditeljima i žaljenje zbog slučaja. Presudom mora platiti 180 eura, ali ima rok od 90 dana da plati samo dvije trećine kazne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 73

VIDEO

Preokret u Francuskoj: Ljevica relativni pobjednik, šok za Le Pen i desnicu, nemaju većinu!
ČEKAJU SE KONAČNI REZULTATI

Preokret u Francuskoj: Ljevica relativni pobjednik, šok za Le Pen i desnicu, nemaju većinu!

Ako se potvrde sadašnje projekcije, parlament će biti podijeljen u tri velike skupine s vrlo različitim platformama i bez ikakve tradicije zajedničkog rada
VIDEO Jako nevrijeme pogodilo Sloveniju: 'Stvorile su se dvije olujne ćelije, padala je tuča'
NOVA OLUJA

VIDEO Jako nevrijeme pogodilo Sloveniju: 'Stvorile su se dvije olujne ćelije, padala je tuča'

U nekim dijelovima Slovenije nevrijeme je otežavalo promet i smanjivalo vidljivost. Iz prometno-informativnog centra upozorili su da je moguće više vode na cestama