Obavijesti
komentari
Izraelske snage gađale centar Bejruta: Iznad grada se vidi dim
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

BP
Ajde otkačite više te "Izraelce" dovoljno dugo su muzili priču o Holokaustu i time pravdali desetljeća svojih bestijalnih zločina nad civilima, dosta više. Ionako izraelski ortodoksni rabin Yosef Mizrachi tvrdi da je u Holokaus tu ubijeno "samo" milion židova, a ne 6 što je aksiomatički općenito povijesno dogmatski prihvaćena brojka. Slaveni su Hitleru bili na istoj listi ko i židovi, pa čak i taj podatak od 6 miliona uzmemo kao točan svejedno je u Holokaustu ubijeno duplo više Slavena nego židova, pri tom mislim samo na civilne žrtve i ratne zarobljenike. Samo su sovjetskih civila naciji pobili nekih ekstra 19 miliona, vojnika je baš u ratovanju stradalo više nego duplo manje. Naime procjena broja ubijenih u Holokaustu je do oko 17 miliona, a ne samo 6 i da su židovi jedini stradalnici u Holokaustu. Osim toga, npr. Norman Finkelstein, kojem su oba roditelja židovi koji su preživjeli Holokaust je napisao knjigu gdje optužuje Izrael i cioniste da čitavo vrijeme zloupotrebljavaju sjećanje na Holokaust kao oružje koje koriste za svoje sebične propagandne i komercijalne svrhe. Baš njih boli neka stvar za Holokaust i ljude koji su tada na najmonstruoznije načine stradali!
BP
Inače Mizrachija podržavaju neki najprominentniji i najglavniji rabini. Poput Shlome Amara koji je glavnih jeruzalemski rabin, super popularni rabin Reuven Elb Prikaži još ↓
Hn
Cionistički režim laže svjetsku javnost od njihovog nastanka. Bog im je obećao zemlju, pa su istjerali Palestince. Što Bog dao, to će im se i oduzeti, jer su b Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .