Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

SP
Treći Reich i Hitler ispasti će na kraju kao kamilica naspram Izraela i "Netanjahua". Ovo je sada čisti zločin i ne može se ničim opravdati. Nema razlike između Rusije i Izraela. To treba najoštrijim gospodarskim sankcijama vratiti unazad minimalno 50 godina. Zabraniti im uvoz bilo kakve moderne tehnologije i izvoz iste.
HS
Ima ogromna razlika između Rusije i Izraela. Kod rusko-ukrajinskog rata na obje strane su jake vojske koje se mogu mjeriti jedna s drugom. Rusi udaraju po Ukrij Prikaži još ↓
HS
Nije Izrael ko Rusija, Rusi ratuju, a Izraelci su nadmoćno naoružani i opremljeni ratni zločinci i masovni ubojice civila, nema tu nikakvog rata!
Mj
Ma kakvi,židovi drze sve politicare,da netko udari sankcije Izraelu i židovi cionisti koji drze banke bi uskratili donacije toj stranci i financirali vise opozi Prikaži još ↓
Ne
Heil shiler Pa sto onda napadaju izrael ako su toliko slabi kako tvrdis sto izrael ne puste na miru sto ne puste zarobljenike !!??
HS
Pa iz istog razloga zašto su Titovi partizani napadali Hitlerovu vojsku, s tim da su cionistički Izraelci mnogo, mnogo gori od nacista!
HS
Hamas nisu nikakvi teroristi nego palestinski pokret otpora protiv zločinaca, uljeza, agresora i okupatora! I kakve zarobljenike, pa sami Izraelci su ih već oni Prikaži još ↓
HS
Zašto Izrael ne vrati Palestincima njihovu otetu i okupiranu državu, koju već 60 godina drže pod okupacijom?!
HS
Koji si ti lik, zbog čega da Izrael puste na miru?! Da im puste da si zadrže njihovu otetu i okupiranu zemlju?! U povijesti su mali narodi i nakon nekoliko stot Prikaži još ↓
Ne
Sto je za tebe palestina ? Jeli ono sto je na zastavi hamasa palestina Jerusalem jeriho nazaret itd ?
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .