Izdan crveni alarm na Kvarneru! Očekuju se jaki udari bure... | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 9

Izdan crveni alarm na Kvarneru! Očekuju se jaki udari bure...

Izdan crveni alarm na Kvarneru! Očekuju se jaki udari bure...
3

Za danas je izdano crveno i narančasto upozorenje na vjetar za cijeli Jadran, moguća je jaka i vrlo jaka, mjestimice olujna bura , naveli su prognostičari DHMZ-a

VIDEO

Pretežno sunčano i razmjerno vjetrovito, osobito duž obale. Ujutro će na jugu zemlje, a popodne mjestimice u unutrašnjosti biti prolazno umjerene, u gorju i povećane naoblake, no zadržat će se uglavnom suho.

Na kopnu vjetar većinom umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu će puhati jaka bura, mjestimice s olujnim udarima, podno Velebita i orkanskim, a u drugom dijelu dana u postupnom slabljenju. Najviša dnevna temperatura na kopnu između 21 i 26, na moru od 26 do 31 °C.

Vrijeme sutra

Sunčano uz malu, poslijepodne u unutrašnjosti ponegdje i umjerenu naoblaku. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, a na Jadranu umjerena i jaka bura, poslijepodne mjestimice sjeverozapadnjak.

Najniža jutarnja temperatura većinom od 11 do 16, na moru između 19 i 24, a najviša dnevna od 26 do 31 °C, u gorju malo niža.

Na snazi meteoalarm!

Za danas je izdano crveno i narančasto upozorenje na vjetar za cijeli Jadran, moguća je jaka i vrlo jaka, mjestimice olujna bura , naveli su prognostičari DHMZ-a.

HAK

Zbog jakog vjetra moguća su ograničenja za pojedine skupine vozila na cestama u podvelebitskom području. Pojačan promet očekuje se na zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, cestama kroz Istru i na Jadranskoj magistrali, povremeno će se voziti usporeno na gradskim prometnicama i obilaznicama te uz moguće zastoje na dionicama cesta gdje traju radovi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Sretnik iz Hrvatske osvojio je 130 tisuća € na Eurojackpotu: Provjerite gdje ide dobitak
PROVJERITE LISTIĆE

Sretnik iz Hrvatske osvojio je 130 tisuća € na Eurojackpotu: Provjerite gdje ide dobitak

Na listiću su odigrane tri kombinacije igre Eurojackpot bez dodatne igre Joker. Ukupan iznos uplate je 6,00 €