LIVE Izlazne ankete: HDZ 6 , SDP 4, DP i Možemo ima po 1 mandat. Kolakušić je najveći gubitnik... | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 279

Izlazne ankete: HDZ 6 , SDP 4, DP i Možemo ima po 1 mandat. Kolakušić je najveći gubitnik...

Izlazne ankete: HDZ 6 , SDP 4, DP i Možemo ima po 1 mandat. Kolakušić je najveći gubitnik...

Prema izlaznim anketama ovo su stranke koje ulaze u EU parlament

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
POSEBNOST IZBORA

Tko će od HDZ-ovaca izvisiti, tko će zamijeniti Plenkovića, hoće li Orešković preskočiti SDP-ovce?

Izlazne ankete su se dosad pokazale prilično točne, ali one pokazuju koliko će koja lista osvojiti mandata. Ne i tko će na kraju ići u Europski parlament na plaću od 10.000 eura bruto, odnosno 7.853 eura neto i brojne druge beneficije. Posebne i najveće bitke će se voditi na listama HDZ-a i SDP-a, pa oni sa zebnjom čekaju prve službene rezultate u 23 sata. Razlog kasne objave prvih rezultata je jer se tada zatvaraju birališta u Italiji, a prije toga neće biti objavljeni niti u jednoj zemlji.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

24sata
TWITERAŠI SPRDAJU BARTULICE

'Mater mu može sad odahnuti. Izgleda da se dokopao EP-a!'

U stranci su složni, Stephen Nikola Bartulica jedini je član stranke koji će svoju hrvatsku plaću zamijeniti onom europskom. Na listi je odmah iza predsjednika stranke i nositelja liste Ivana Penave. Korisnici X-a (nekadašnjeg Twittera), ne prestaju sa šalama na račun Bartulice. 

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

DP IMA JEDAN MANDAT

'Mama, idem u Bruxelles!'

Prema izlaznim anketama, Domovinski pokret osvojio je jedan mandat na EU izborima. U stranci su složni, Stephen Nikola Bartulica jedini je član stranke koji će svoju hrvatsku plaću zamijeniti onom europskom. Na listi je odmah iza predsjednika stranke i nositelja liste Ivana Penave. Čelni čovjek čestitao je okupljenima na rezultatima prvih izlaznih anketa koje za sada pokazuju gotovo devet posto potpore za tu straku i jedan siguran mandat u europskom parlamentu.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

24sata
KRAJ SLATKOG ŽIVOTA

Sinčić će sada prvi puta u životu morati tražiti posao! A i njegova supruga gubi plaću od stranke...

Prvi put u životu Ivan Vilibor Sinčić (33) morat će tražiti posao. A vjerojatno i njegova supruga Vladimira Palfi. Slatkom životu došao je kraj. Sinčić, koji je drugi na izbornoj listi Prava i pravde, neće u Europski parlament po rezultatima izbornih anketa. Neće se u Europski parlament vratiti niti Mislav Kolakušić koji nosi izbornu listu. On je najavio da će ići na predsjedničke izbore, a na sud se ne može vratiti.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

24sata
VESELI STOŽER

HDZ-ovci na ovim izborima nisu odjenuli plavu odjeću, pitali smo ih zašto: 'Pere nam se!'

U stožeru HDZ-a u hotelu Westin u Zagrebu, budno se prate rezultati izbora za europski parlament. HDZ očekuje pobjedu i bolji rezultat nego na izborima prije četiri godine kada su osvojili četiri mandata u Bruxellesu. 

Pitali smo HDZ-ovce zašto nitko nije u plavom, odgovorili su nam kako im se plava roba, u kojoj je velika većina bila na izborima u travnju - pere. Danas su većinom u bež boji, u crnome ili bijelome. 

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

24sata
Komentari 279