Obavijesti
komentari
Izborna skupština: Beljak je izabran za novog šefa HSS-a
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

RR
Ovo piše Jutarnji (mob.) "No dio samoborske javnosti najvjerojatnije nije upoznat s činjenicom da je Beljak 2002.godine bio pravomoćno osuđen na Općinskom sudu u Zagrebu na osam mjeseci zatvora, zbog teške provale u četiri automobila u svibnju 1999. godine.....taalalalala.... Sam Krešimir Beljak napominje da je njegova presuda izbrisana prema Zakonu o rehabilitaciji. Nakon što u tri godine uvjetne kazne nije počinio niti jedno kazneno djelo, tretira se kao da njegov prekršaj nije ni postojao." tralala "Beljak se svojeg, kako ga naziva, hira i gluposti ne srami, i o tome otvoreno priča:: Napravio sam glupost kada sam bio mlađi, provalio sam u automobile i ukrao kazete. Prije i poslije nikad nisam napravio prekršaj. To je greška na kojoj sam naučio"..........ovo je ukratko novi partner adezeja, a shodno tome i sličnih karakteristika. Samo je čudno da se tipu briše iz kartoteke drska krađa i on postaje ponovo pošten čovjek, poput mene, mog susjeda jednog, drugog itd. Pravi poštenjak u "poštenjačkoj" koaliciji.
BA
Postoji još jedan Krešo. Jel on što napisao o sebi?
Deaktivirani korisnik
Predsjednik Seljačke stranke, gradonačelnik nekog garda i još lopov s iskustvom.Izgleda da u zagrebu i okolici ima najviše "seljaka", kandidata za predsjednika Prikaži još ↓
teri2602
Ako je to sve istina kako piše, novi predsjednik stranke se zaista uklapa u domoljubnu
istox
ativni sudionik domovinskog rata 90.-92. pa je 99. je mlad i naivan. Gradonačelnik je postao uz podršku SDP-a i sad vraća dug HDZ-u...Ovo je neki teški mutež
Dk
Bilo bi stvarno čudo da je bez kriminalne prošlosti.
Dk
Pankretić je jednom mom poznaniku sredio za kunu jedan poznati vrbovački restoran.....
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .