Obavijesti

News

Komentari 1

Istaknuli smo Zagreb kao pet-friendly destinaciju i osvojili zlatnu medalju!

Istaknuli smo Zagreb kao pet-friendly destinaciju i osvojili zlatnu medalju!
2

Platforma sa svim bitnim informacijama i interaktivnom kartom koja olakšava život vlasnicima kućnih ljubimaca i posjetiteljima Zagreba donijela nam je zlatnu medalju na Native Advertising Awardsu!

VIDEO

Na Native Advertising Awardsu, najrelevantnijem međunarodnom natjecanju u području native oglašavanja, naša inovativna platforma "ZG ljubimci" osvojila je zlatnu medalju u kategoriji Best Research Project. Ovaj uspjeh dodatno je učvrstio poziciju 24sata kao jedan od najnagrađivanijih native studija, s više od 170 nagrada na međunarodnim i regionalnim natjecanjima, od čega preko 100 pripada našim native projektima. 

Kako smo to uspjeli? Željeli smo da Zagreb bude grad u kojem su ljubimci uvijek dobrodošli, a njihovi vlasnici imaju sve potrebne informacije na dohvat ruke.

“Više od 50% putnika diljem svijeta vodi ljubimce sa sobom na odmor, a velik broj vlasnika pasa odabire tzv. pet friendly hotele za svoj smještaj. U tom smislu, posebno mi je drago da naš grad ističemo kao prepoznatljivu destinaciju koja pruža dobrodošlicu posjetiteljima s kućnim ljubimcima, kako kroz ovaj projekt, tako i na našim službenim web stranicama namijenjenima upravo njima", izjavila je Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba 

Uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba, tim 24sata proveo je istraživanje kako bi saznali što je sve potrebno vlasnicima kućnih ljubimaca u našem gradu. Rezultat je platforma "ZG ljubimci", interaktivna karta koja sadrži informacije o svim pet-friendly mjestima u Zagrebu – od smještaja, restorana, salona, parkova, ambulanta do trgovina.

Osim toga, dodali smo i zabavne činjenice o kućnim ljubimcima, usporedbe između mačaka i pasa te obuhvatili svakodnevni život zagrebačkih ljubimaca. Jeste li ikad čuli za doniranje krvi kućnih ljubimaca? Istražili smo i podigli svijest i o toj plemenitoj aktivnosti, nešto što mnogi ljubimci čine kako bi spasili živote jedni drugima. 

Naša platforma "ZG ljubimci" nije samo informativna već i interaktivna, omogućavajući korisnicima da sami dodaju nova pet-friendly mjesta, ocjenjuju ih i dijele svoja iskustva. 
Zajedno stvaramo Zagreb još boljim mjestom za život naših četveronožnih prijatelja i njihovih vlasnika! 

Sve ostale projekte 24sata pogledajte ovdje!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

FOTO Peteročlana obitelj u Srbiji poginula u sudaru auta i vojnog vozila, među njima troje djece...
STRAVA U SUSJEDSTVU

FOTO Peteročlana obitelj u Srbiji poginula u sudaru auta i vojnog vozila, među njima troje djece...

U nesreći je sudjelovao automobil i borbeno vozilo Vojske Srbije PASARS
Zašto je šef SDP-a bio u HDZ-u i tajne iz mladosti: 'Znate kaj je napravil pionirima u osnovnoj?'
NEPOZNATI HAJDAŠ DONČIĆ

Zašto je šef SDP-a bio u HDZ-u i tajne iz mladosti: 'Znate kaj je napravil pionirima u osnovnoj?'

Plus+ Našeg je frenda ostavila cura koja je živjela u Dubrovniku i on joj je samo htio još nešto reći. Siniša nas je utrpao u Ford Fiestu i vozio 10 sati. Još smo i spavali na nekom brdu u Kninu, kažu prijatelji