Obavijesti

News

Komentari 9

Išo medo u dućan... U Krapini?! Policija: Tražimo ga cijelo jutro

Išo medo u dućan... U Krapini?! Policija: Tražimo ga cijelo jutro

FOTO: ILUSTRACIJA Zagorska policija zaprimila je u utorak dojavu građana kako je oko 8 sati primijetio medvjeda na području Polja Krapinskog i državne ceste D1. Zasad ga nisu pronašli

VIDEO

Policajci, lovci pa i ophodari Hrvatskih cesta cijelo su jučerašnje jutro u okolici Krapine proveli u potrazi za medvjedom.

Tako je barem glasila dojava građanina koji ga je oko 8 sati spazio u mjestu Polje Krapinsko, kraj državne ceste D1. To je na samom južnom ulazu u grad Krapinu gdje se inače nalazi jedan trgovački centar. Iako ga nisu kasnije vidjeli, ostaju na oprezu.

- Angažirane su sve službe, no nismo naišli na medvjeda kako bi potvrdili dojavu - rekli su kratko iz PU krapinsko-zagorske.

Inače, zadnje viđenje medvjeda u okolici bilo je tijekom 2021. kad je vozač kraj Đurmanca autom udario medvjeda. Medvjed se ustao i pobjegao u šumu. Vozač je pozvao policiju, no svi su izjave uzimali s oprezom jer ta životinja barem 100 godina nije bila viđena u tim krajevima. Na kraju su izuzeli uzorak dlake koji je potvrdio kako se zbilja radilo o medvjedu.

Pretpostavljaju kako je u Zagorje stigao iz Slovenije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

VIDEO Strašna poplava pogodila je Podgoru: Neki su izgubili sve
SVE SLUŽBE SU NA TERENU

VIDEO Strašna poplava pogodila je Podgoru: Neki su izgubili sve

Na Podgoru je palo nevjerovatnih 140 litara kiše po kvadratnom metru, pretvarajući ulice u bujice koje su nosile sve pred sobom