Obavijesti

News

Komentari 7

Igor Huseini u Maksimiru izbo muškarca. Ranije tukao trudnu djevojku, konobara, policiju...

Igor Huseini u Maksimiru izbo muškarca. Ranije tukao trudnu djevojku, konobara, policiju...

Višestruko osuđivani Igor Huseini završio je iza rešetaka zbog sumnje da je nožem pokušao ubiti prijatelja (39). Bio je pijan, a prijatelja je navodno napao optuživši ga da ga ne poštuje

VIDEO

U podebljem dosjeu već ima pokušaj ubojstva, tukao je i grizao trudnu djevojku, a 2010. pravomoćno je osuđen na osam i pol godina zatvora za brutalno premlaćivanje M.B. (42), koji je kasnije preminuo. Kako doznajemo, Igor Huseini (37) ponovno je uhićen, ovoga puta zbog sumnje da je nožem u stanu na zagrebačkom Maksimiru izbo prijatelja Z. G. (39).

Riječ je o događaju od 18. lipnja u 3.40 sati Ulici V. Jazbinski odvojak. Huseini je pijan, s gotovo dva promila alkohola u organizmu, došao u stan od prijateljeve partnerice (46). Huseini se sumnjiči da je prvo počeo vrijeđati Z. G., za kojega je kasnije tvrdio da mu je najbolji prijatelj, i optužio ga da ga ne poštuje.

Potom je počeo udarati Z. G., a zatim je dohvatio kuhinjski nož kojim ga je ubo u leđa. U tom napadu pokušala ga je spriječiti 46-godišnjakinja, a ozlijeđeni Z. G. spasio se bijegom iz stana. 

- Za njim je krenuo i napadač ustrajan u svojoj namjeri, u čemu je spriječen dolaskom policijskih službenika. Policijski su ga službenici na mjestu događaja uhitili te je kriminalističko istraživanje u tijeku - izvijestila je zagrebačka policija.

Teško ozlijeđeni Z. G. završio je u KB Dubrava gdje su mu sanirali ozljede i pustili ga na kućnu njegu. 

Nakon kriminalističkog istraživanja Huseini je dobio kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva, a nakon ispitivanja u tužiteljstvu suda istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor kako ne bi mogao ponoviti djelo ili utjecati na svjedoke.
Inače, Huseini je višestruko osuđivan za cijeli niz kaznenih djela među kojima dominiraju ona s elementima nasilja. Osim već spomenutih tu su i prijetnje, krađe, krijumčarenje ljudima, napad na policajca, protupravno oduzimanje slobode...

Prije ovog događaja o njemu se pisalo u veljači ove godine nakon što je nepravomoćno osuđen na dvije godine zatvora zbog više kaznenih djela.  Teretili su ga da je napao konobara jednog kafića u Tkalčićevoj i udarao ga pivskom bocom po glavi. Nakon što je konobar s terase uspio pobjeći u kafić, gdje se zaključao, nastavio je razbijati inventar. Policajcima, koji su došli na intervenciju pokušao je pobjeći, a nakon što su ga sustigli, morali su primijeniti silu kako bi ga svladali. Opirao se i u policijskom vozilu, gdje je sa stražnjeg sjedala glavom udario policajca pored sebe te ga lakše ozlijedio. I tad je bio alkoholiziran, a  tijekom suđenja je priznao krivnju te molio sud da ga blago kazni.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Potresne slike obišle svijet: Ovaj čovjek je u jednom danu ostao bez tri kćeri i supruge
STRAŠNA PRIČA IZ UKRAJINE

Potresne slike obišle svijet: Ovaj čovjek je u jednom danu ostao bez tri kćeri i supruge

Neopisiva tuga oca i supruga koji je ispratio cijelu svoju obitelj na posljednji počinak potresla je svijet

Preminuo napadač iz Tovarnika: Zapalio dvije obiteljske kuće pa napao policiju, oni ga upucali
IZVIJESTILA POLICIJA

Preminuo napadač iz Tovarnika: Zapalio dvije obiteljske kuće pa napao policiju, oni ga upucali

Jedan policajac bio je prisiljen uporabiti vatreno oružje prema napadaču. Napadač i jedan policijski službenik zbog ozljeda završili su u bolnici. Napadač je jutros preminuo
Evo zašto nikada više neću u Hrvatskoj kupiti nijedan Samsungov proizvod
PETAK ČETRNAESTI

Evo zašto nikada više neću u Hrvatskoj kupiti nijedan Samsungov proizvod

Samsungov proizvod kupit ću samo ukoliko se nastanim u nekoj sređenoj zemlji, u kojoj ima smisla tužiti servisere