Imati restoran, pogotovo na toliko visokom nivou je kruh sa sedam kora (neka se ne uvrijede pomorci)
Težak fizički rad, neprestano usavršavanje i ulaganje u lju
de, opremu.
Svaka vam čast ljudi, pogotovo kuharima i osoblju. Oni su najvažniji da bi se dobilo takvo priznanje.
Prikaži još ↓
be
bezkomentara2346
03.3.2018.
Odustani
Cestitke vrijedom osoblju!
Pa
PapiBatina
02.3.2018.
Odustani
S jednom zvjezdicom ulazite u zlatnu selekciju Michelina, među 2247 najboljih restorana svijeta.
tommy gavin
02.3.2018.
Odustani
Moja najbliža ćevabdžinica ima 4 Sava eskimo zvjezdice
B1
Bogs_1
02.3.2018.
Odustani
I Dvor u Splitu, bravo.
Dk
Deaktivirani korisnik
03.3.2018.
Odustani
Domaca hrana iz spanjolske
belizagrebgrad
03.3.2018.
Odustani
Za tu zvjezdicu je dovoljno ne zapošljavat sezonce iz " regionala"
Constellation 🖤
03.3.2018.
Odustani
To te ja pitam!!! Treba privući i elitniji turistički sloj:)
MARKEDGE
03.3.2018.
Odustani
"...po prihvatljivim cijenama"??
Vuglec breg je dobar ali preskup!!
kliko
03.3.2018.
Odustani
Ajde, sad ce nasi vrli "selebritiji" jesti s pokricem i naslikavati se s 3 tockice na tanjuru!
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .