Obavijesti

News

Komentari 64

Hrvatski kolindijski odbor: Kako je postala najveća hrvatska navijačica od stoljeća sedmog?

Hrvatski kolindijski odbor: Kako je postala najveća hrvatska navijačica od stoljeća sedmog?

NOVI EXPRESS Stjepan Mesić odlučio je biti ‘doživotni bivši’, putuje po svijetu, zagovara miroljubivu aktivnu koegzistenciju, Josipović piše opere, a Kolinda - navija i dijeli medalje, to je divna premija za minuli nerad

VIDEO

Svijet kakvog poznajemo se trese. Joe Biden je odustao od kandidature, na Donalda Trumpa je izvršen atentat, Ukrajina je bankrotirala i na frontu stoji loše, Njemačka tone u recesiju, a kad je Njemačka prehlađena, Hrvatska kiše, tržišta kapitala u ponedjeljak su doživjela dramatičan pad, ali Kolindu Grabar Kitarović to nije dekoncentriralo. Otvaranje Igara odigrala je u herojskoj pozi. Dok su Plenković i njegovi suradnici kišnu svečanost gledali zaštićeni šuškavcima, Kolinda je hrabro kisnula, kao u onim legendarnim prizorima moskovskog Mundijala, kad je u euforiji srebra potpuno zaboravila na gadget zvani kišobran. Gdje god pozovete Kolindu - osim u politici - ona ukrade šou. Na nekom sastanku državnika probila se do Donalda Trumpa, dok je u Parizu, kao navijačica, privukla više pozornosti od same Donne Vekić - mediji su ekstenzivno opisivali i proučavali njen outfit.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 64

VIDEO

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi
IZLETIO I KOMBI PUN LJUDI

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi

NOVA GRADIŠKA Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo. Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.