Obavijesti

News

Komentari 13

FOTO Sve skuplji Oktoberfest: Pivo za 13,60 eura, pola kokoši 23, ali i odrezak za čak 169 eura

FOTO Sve skuplji Oktoberfest: Pivo za 13,60  eura, pola kokoši 23, ali  i odrezak za čak 169 eura
3

Ove godine su i pojačane sigurnosne mjere zbog nedavnog napada nožem u Solingenu, što bi moglo dovesti do duljih čekanja.

VIDEO

Pripreme su pri kraju, od 21. rujna počinje 189. Oktoberfest s još većim cijenama koje će mnoge i odvratiti od ovogodišnjeg festivala jer bi za uživanje trebalo zagrabiti duboko u novčanik.

Brojni festivalski šatori već su objavili cijene, pa litra piva košta od 13,6 do 15,30 eura, a u vinskom šatoru Kufflers cijena litre pšeničnog piva je 17,80 eura, piše Fenix magazin.

Preperations ahead the Munich Oktoberfest

Stolna voda i to litra u vinskom šatoru je čak 14 eura.

Paulanerov šator pola pečene kokoši naplatit će 23 eura bez priloga, dok pola patke s crvenim kupusom i okruglicama od krumpira stoji 39,80 eura. 

Svinjsko pečenje košta 24,80 eura. 

U festivalskom šatoru Bräurosl pola svinjske koljenice s okruglicama od krumpira stoji 23,60 eura, navodi se, a čak 169 eura treba pripremiti za tomahawk odrezak od 1100 grama. 

Popularni desert carki drobljenac Kaiserschmarrn stoji 21,50 eura, po porciji.

Kick-off to the Gäuboden folk festival

No, oni koji žele uštedjeti, Oktoberfest bi trebali posjetiti u vrijeme ručka, pa tako u Stubnu do 17 sati nude dvije litre piva po cijeni jedne, a akcije su i za obitelji utorkom.

Ove godine su i pojačane sigurnosne mjere zbog nedavnog napada nožem u Solingenu, što bi moglo dovesti do duljih čekanja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO