Ovo su cijene na Jadranu u predsezoni: Sladoled k'o od zlata, pivo 5, obična pizza 24 €! | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 84

Ovo su cijene na Jadranu u predsezoni: Sladoled k'o od zlata, pivo 5, obična pizza 24 €!

Ovo su cijene na Jadranu u predsezoni: Sladoled k'o od zlata, pivo 5, obična pizza 24 €!

Sladoled kao da je od zlata - kuglica košta i po tri eura. Turisti kažu da, srećom, imamo lijepo more i plaže pa zato i dalje dolaze. Obišli smo Split, Rijeku, Opatiju, Krk, Pulu... Gradonačelnik Dubrovnika hvali rezultate

VIDEO

Svake godine ste sve skuplji! Dolazimo turistički u Medulin već godinama, i zaista imate cijene ‘jače’ nego što su kod nas u Njemačkoj. Nadam se da vam i plaće prate taj standard, rekao nam je njemački bračni par tijekom obilaska Pule i tamošnjih cijena. Jadran se priprema za sezonu, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković nam se pohvalio kako im je broj noćenja od početka godine već 20 posto bolji nego u istom razdoblju lani, a mi smo zaključili kako već i stranci, domaći gosti pogotovo, okrenu svaki euro dvaput prije nego što ga (ne) potroše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 84

VIDEO

VIDEO Htio snimiti dupine kod Molata, u kadar mu je upala zmijurina: 'Išla je prema meni'
DIV MEĐU ZMIJAMA U EUROPI

VIDEO Htio snimiti dupine kod Molata, u kadar mu je upala zmijurina: 'Išla je prema meni'

MOLAT - Čitatelj se odmarao nakon plivanja na plaži otoka Molata u zadarskom arhipelagu. U daljini je ugledao dupine kako iskaču iz vode pa ih je poželio snimiti. No u kadar mu je ušao domaći stanovnik, četveroprugi kravosas, najveća europska zmija. "Zmija je plivala ravno prema meni. Odmah mi je bilo jasno da je bezopasna zbog goleme duzine, na tom otoku i nema otrovnica. Kad je izašao na plažu, malo se odmorio, pogledao me i odgmizao u žbunje", rekao nam je čitatelj. Četveroprugi kravosas (Elaphe quatuorlineata) najdulja je europska zmija. Naraste više od dva i pol metra i nije otrovna. Rijetko grize, češće sikće da upozori one koji se približe i gleda svaku priliku da pobjegne. Mala je vjerojatnost ugriza čak i ako se uzme u ruku. Uglavnom se hrani glodavcima i izuzetno je korisna.