Obavijesti

News

Komentari 64

FOTO Ministar Bačić imao sudar na Korčuli. Oštećen mu je Polo: 'Prijavio sam načelniku policije'

FOTO Ministar Bačić imao sudar na Korčuli. Oštećen mu je Polo: 'Prijavio sam načelniku policije'
4

Ministar Bačić upravljao je svojim osobnim automobilom marke VW Polo te izlazeći s parkirališta, vožnjom unatrag, na prometnicu nije opazio vozilo koje je dolazilo, opisan je uzrok lakši sudar u Bačićevu priopćenju

VIDEO

Preko službenog priopćenja Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, ministar Branko Bačić je potvrdio prometnu nesreću o kojoj smo prvi pisali.

- Nastavno na današnje medijske objave o prometnoj nesreći potpredsjednika Vlade i ministra Branka Bačića u nastavku dajemo informaciju. Potpredsjednik Vlade i ministar Branko Bačić sudjelovao je u lakšoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu  21. rujna 2024. godine u Blatu na Korčuli.  Ministar Bačić upravljao je svojim osobnim automobilom marke VW Polo te izlazivši s parkirališta, vožnjom unatrag, na prometnicu nije opazio vozilo koje je dolazilo. S obzirom da u prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih te da je počinjena manja materijalna šteta, na mjestu nesreće ispunjeno je Europsko izvješće o prometnoj nesreći te su razmijenjeni osobni podaci i podaci o vozilima. Ministar je slučaj prijavio i policiji - stoji u priopćenju. 

Dobili smo fotografije oštećenog Volkswagen Pola za koji čitatelj tvrdi da je vlasnik ministar i potpredsjednik Vlade Branko Bačić koji je imao nesreću na Korčuli prošli mjesec. 

Na fotografijama se vidi i BMW. 

Ministru Bačiću u imovinskoj kartici piše da ima auto VW Polo iz 2008. godine.

- Bila je manja šteta i vlasnik BMW-a je rekao da ne moramo zvati policiju, ali ja sam ipak zvao načelnika i prijavio. Osiguranje će sve riješiti što se tiče štete - rekao je kratko ranije ministar za 24sata.

Poslali smo upit policiji, njihov odgovor objavit ćemo čim ga dobijemo.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 64

VIDEO

Svjedok tragedije u Zagrebu: 'Vlak je naletio na našeg klinca, sve je bilo gotovo u sekundi...'
NALET VLAKA NA DJEČAKA

Svjedok tragedije u Zagrebu: 'Vlak je naletio na našeg klinca, sve je bilo gotovo u sekundi...'

Mladić je navodno išao na trening te je prelazio preko pruge. Što ga je točno omelo da ne vidi ili ne čuje vlak, pokazat će očevid...