FOTO Jelen skočio na kombi pa probio vjetrobransko staklo | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 2

FOTO Jelen skočio na kombi pa probio vjetrobransko staklo

FOTO Jelen skočio na kombi pa probio vjetrobransko staklo

Jelen je neko vrijeme bio ošamućen, a kad se pribrao je pobjegao u šumu gdje su ga kasnije, teško ozlijeđenog, pronašli lovci. Vozač je srećom prošao bez ozljeda

VIDEO

U utorak oko 8 sati na putu iz Dutovelja prema Komnu, u Sloveniji, vozač (43) dogodila se zastrašujuća nesreća. Odrasli jelen, istrčao je na cestu, skočio je na kombi, kojim je upravljao 43-godišnjak, te je probio vjetrobransko staklo. Vozač je prošao bez ozljeda, piše 24ur.

Jelen je u početku bio ošamućen, ali se nakon nekoliko trenutaka malo pribrao te se u panici uspio izvući iz kombija i pobjeći. Vozač je prepričao da je životinja dotrčala toliko brzo da nije uspio reagirati. U jednom trenutku je ugledao sjenu, te je osjetio snažan udarac. Naglo je zakočio i vidio je stražnji dio jelena kako viri iz njegovog kombija. 

Jelen je prije dolaska policije pobjegao u šumu, a o nesreći su obaviješteni i lovci, koji su odmah krenuli u potragu za ozlijeđenim jelenom. Nakon sat vremena, jelen je pronađen 700 metara dalje. Bio je teško ozlijeđen te nije pokušavao pobjeći, a lovci su mu skratili muke. 

Utvrđeno mu je teško unutarnje krvarenje i probušeno plućno krilo te je ustanovljeno da bi jelen s takvim ozljedama uginuo polako u teškim mukama.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Sretnik iz Hrvatske osvojio je 130 tisuća € na Eurojackpotu: Provjerite gdje ide dobitak
PROVJERITE LISTIĆE

Sretnik iz Hrvatske osvojio je 130 tisuća € na Eurojackpotu: Provjerite gdje ide dobitak

Na listiću su odigrane tri kombinacije igre Eurojackpot bez dodatne igre Joker. Ukupan iznos uplate je 6,00 €