FOTO Bartulica u stožer došao u Ferrariju pa ispalio: 'Bit ću glas običnih ljudi. Ja vama služim...' | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 257

FOTO Bartulica u stožer došao u Ferrariju pa ispalio: 'Bit ću glas običnih ljudi. Ja vama služim...'

FOTO Bartulica u stožer došao u Ferrariju pa ispalio: 'Bit ću glas običnih ljudi. Ja vama služim...'
4

Domovinski pokret osvojio je jedan mandat na EU izborima. U stranci su složni, Stephen Nikola Bartulica jedini je član stranke koji će svoju hrvatsku plaću zamijeniti onom europskom.

VIDEO

Stjepo Bartulica stigao je u stožer Domovinskog pokreta u Ferrariju.

Pridružio se tako veseloj atmosferi. Njegovi stranački kolege već se od popodneva goste u stožeru Domovinskog pokreta. Stephen je osvojio sveukupno 35.239 glasova.

POGLEDAJTE VIDEO: Izjava Bartulice

Pokretanje videa...

Ulazak i izjava Stjepe Bartulice 01:15

- Sve što imam stekao sam na pošten i častan način. Nemam se za što ispričavati. Prljava kampanja koja se vodi danima, neviđena u hrvatskoj politici, urodila je plodom. Hrvati su jasno rekli da to ne prihvaćaju. Neka to bude pouka svima za budućnost. Nadopunio sam svoju imovinsku karticu, neću ništa više o tome govoriti. Bio sam unaprijed osuđen i odabran za metu. Nikada neću odustati od svojih stavova i uvjerenja dok sam u hrvatskoj politici. Bit ću glas običnih ljudi, vama služim - rekao je Bartulica.

VIDEO Vesela atmosfera u stožeru Domovinskog pokreta: Drele zapjevao Moju domovinu
VIDEO Vesela atmosfera u stožeru Domovinskog pokreta: Drele zapjevao Moju domovinu

- Zadovoljan sam izborima. Mi znamo svoju snagu i pokazali smo je na izborima. Pokazali smo da smo jedna ozbiljna stranka - rekao nam je Stipo Mlinarić Ćipe pa dodao:

- Bartulica će nas predstavljati. To je odluka stranke. Ničiju imovinsku karticu neću komentirati. Očekujem da sutra izađe pred novinare i da do zadnjeg detalja sve objasni. Nema da branimo neobranjivo, ima izaći i sve objasniti. Sve mora biti čisto i transparentno.

Podsjetimo, Domovinski pokret osvojio je jedan mandat na EU izborima. U stranci su složni, Stephen Nikola Bartulica jedini je član stranke koji će svoju hrvatsku plaću zamijeniti onom europskom. U zadnjem intervjuu se požalio da novinari rade hajku na njega i zadiru mu u privatnost nakon što danima nije odgovorio o podrijetlu imovine za kupnju kuće od 300.000 eura na otoku Prviću. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 257

VIDEO

VIDEO Ovo su Bošnjaci nakon nevremena. Čovjek u suzama: 'Kataklizma, nema čitave kuće'
TUČA UNIŠTILA KROVOVE

VIDEO Ovo su Bošnjaci nakon nevremena. Čovjek u suzama: 'Kataklizma, nema čitave kuće'

Ovaj red kuća, zapadna strana, nema kuće kojoj nije izlupan kompletan crijep. Najavljuju kišu cijelu noć. Ljudi su očajni, kaže nam čitatelj