Obavijesti

News

Komentari 75

Eksplozije odjekuju Ukrajinom! Kličko: Ostanite u skloništima...

Eksplozije odjekuju Ukrajinom! Kličko: Ostanite u skloništima...

Eksplozije odjekuju u Kijevu, dok sirene za uzbunu sviraju od ranog jutra zbog novog ruskog napada, prenosi vojna uprava grada Kijeva

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja

Krvavi napad na Ukrajinu: 'Rusi su mu pobili cijelu obitelj!'

Nakon današnjeg ruskog napada, jedini čovjek koji je preživio s ove fotografije je otac. Majka Jevhenija te kćeri Jarina, Darina i Emilija su poginule. Poginule su u vlastitom domu, objavio je ukrajinski parlamentarac Oleksej Gončarenko nakon jučerašnjih ruskih nemilosrdnih bombardiranja na Ukrajinu. U njima je poginula i obitelj koju je objavio Gončarenko. Najstarija Emilija imala je tek 21 godinu i radila je u gradonačelnikovu uredu na projektu Lavov - glavni grad mladih 2025.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

Zelenskog pptužuju da želi previše moći

Zbog svoje funkcije Kuleba je imao dobre izravne kontakte s američkim šefom diplomacije Blinkenom i s njemačkom ministricom vanjskih poslova Annalenom Baerbock i mnogim drugima. Čak i da je bio 300 posto lojalan, predsjednikov ured ne želi prepustiti takav komunikacijski kanal osobi za koju nisu potpuno sigurni je li njihova osoba, ako razumijete što mislim - rekao je jedan bivši visoki ukrajinski dužnosnik u izvještaju Politica.

- Zelenski kaže da je potrebna nova energija, ali jeste li primijetili da u ovom 'sjajnom novom poretku' još uvijek nema nove osobe na vidiku? Sve promjene su samo rotacija među ljudima koji su već u njegovom kraljevskom krugu - kaže Jarloslav Željezak, saborski zastupnik stranke Holos.

Eksplozije u Kijevu: Kličko upozorava na aktivaciju protuzračne obrane i produženu uzbunu

Snage protuzračne obrane su aktivirane u gradu. Ostanite u skloništima! Uzbuna na zračnu opasnost trajala je cijelu noć u Kijevu - poručio je Kličko na Telegramu.

Komentari 75