Obavijesti

News

Komentari 7

FOTO Pogledajte što su carinici kod Dubrovnika našli u BMW-u

FOTO Pogledajte što su  carinici kod Dubrovnika našli u BMW-u

Sumnjive tablete pronašli su skrivene u području motora, šupljinama unutar prednjeg i zadnjeg branika, blatobrana i u podvozju automobila koje je bilo prekriveno plastičnom oplatom

VIDEO

Carinski službenici Službe za mobilne jedinice Dubrovnik u suradnji s policijom spriječili su pokušaj nezakonitog unosa 63.665 komada tableta. Zapljena se dogodila 10. listopada na graničnom prijelazu Karasovići kod Dubrovnika.

Službenici su pregledali BMW kosovskih registracija u kojem su se nalazila dva državljanina Kosova.

- Tijekom pregleda predmetnog vozila, pri kojem je korištena oprema iz programa HERCULE III, u podvozju vozila ispod zaštitne plastike uočena je crna materija koja ne pripada dijelovima vozila. Daljnjim pregledom utvrđeno je da se između šasije vozila i motora nalazi crna PVC vrećica ispunjena većom količinom blistera s tabletama koje sadrže djelatne tvari koje se nalaze na Popisu droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga - naveli su.

Sumnjive tablete pronašli su skrivene u području motora, šupljinama unutar prednjeg i zadnjeg branika, blatobrana i u podvozju automobila koje je bilo prekriveno plastičnom oplatom.

- Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama sukladno čl. 190 st. 1. i st. 2. Kaznenoga zakona, daljnje postupanje prema navedenim osobama, vozilo i pronađene tablete preuzeli su policijski službenici - zaključili su.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali
NOVO ROČIŠTE

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali

Kako 24sata doznaju od dobro upućenih izvora maloljetni ubojica lišen je ikakvih osjećaja i ništa ga ne pogađa, a obitelji ubijene djece i zaštitara prošli su ga tjedan prvi put mogli vidjeti kroz staklo u sudnici.

FOTO Jeste li ih vidjeli? Fabian i Dora (14) su nestali u Zagrebu!
NESTALO DVOJE DJECE

FOTO Jeste li ih vidjeli? Fabian i Dora (14) su nestali u Zagrebu!

Dora je visoka 168 cm, smeđe kose i srednje tjelesne građe, a bila je odjevena u jaknu bež ili crne boje. Fabian je visok 170 cm, ima smeđu kosu, a bio je odjeven u crni donji dio trenirke, duksericu i crne tenisice
UZNEMIRUJUĆE U Slavonskom Brodu prebili dječaka. Ravnatelj škole pozvao policiju i roditelje
CIPELARILI SU GA

UZNEMIRUJUĆE U Slavonskom Brodu prebili dječaka. Ravnatelj škole pozvao policiju i roditelje

Kako smo neslužbeno doznali, učenici druge srednje škole sačekali su dječaka te su ga prebili. Policija nam je potvrdila da su odmah izašli na teren