Obavijesti

News

Komentari 5

Dražen Slavica u vatrogasnoj odori prvi put nakon 2008. god.

Dražen Slavica u vatrogasnoj odori prvi put nakon 2008. god.
10

Bivši zapovjednik Dražen Slavica je u ponedjeljak odao počast vatrogascima koji su poginuli na Jamnjaku 1993. godine. Gasili su požar koji je izazvan granatiranjem

VIDEO

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred Vatrogasnog doma u Šibeniku u ponedjeljak je obilježena 20. obljetnica pogibije vatrogasaca na Jamnjaku. Četvorica pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Šibenik živote su izgubili 16. rujna 1993. godine na vatrogasnoj intervenciji na Jamnjaku kraj Šibenika. 

Gasili su požar koji je izazvan neprijateljskim granatiranjem. Dok su gasili, neprijatelj je prema njima ispalio još jedan plotun. Živote su izgubili Milenko Polimac, Nikola Klarić, Goran Kuvač i Joso Paić. 

Počast stradalim kolegama odao je i bivši vatrogasni zapovjednik Dražen Slavica, koji je prošlog tjedna na Županijskom sudu u Zadru nepravomoćno oslobođen optužbe za propuste koji su doveli do stradavanja 13-orice vatrogasaca u Kornatskoj tragediji. Slavica je još 2008. imenovan voditeljem preventivnih poslova u postrojbi, ali se do sada u javnosti nije rado pojavljivao u vatrogasnoj odori.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

VIDEO Više poginulih, trudnicu evakuirali iz Jablanice, izgubila bebu. Grad potpuno odsječen
KATASTROFA U BIH

VIDEO Više poginulih, trudnicu evakuirali iz Jablanice, izgubila bebu. Grad potpuno odsječen

Tijekom cijele protekle noći obilne kiše koje su stvorile bujice pretvorile su središta gradova u rijeke, poplavljeni su stambeni i poslovni objekti, te se uopće ne može prometovati