Drama u SAD-u: Medvjed upao u kuću i napao tinejdžera, brat ga spasio: 'Sjeo je na kauč...' | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 1

Drama u SAD-u: Medvjed upao u kuću i napao tinejdžera, brat ga spasio: 'Sjeo je na kauč...'

Drama u SAD-u: Medvjed upao u kuću i napao tinejdžera, brat ga spasio: 'Sjeo je na kauč...'

Medvjed je šetao imanjem dok smo ga gledali kroz prozor, a potom je sjeo na kauč na trijemu i samo gledao oko sebe. Bilo je suludo. Zvala sam policiju i susjeda u pomoć, kazala je majka dvojice tinejdžera

VIDEO

Medvjed je upao u vikendicu gdje su bila dvojica braće tinejdžera. Ušao je u vikendicu kroz vrata i napao Brighama Hawkinsa (15), udarao ga je po glavi te nakon napada sjeo na kauč na trijemu kuće, piše Sky News.

- Brigham ima neurološki poremećaj i sigurno bi ga medvjed ubio da moj drugi sin Parker (18) nije intervenirao - kazala je Carol, majka tinejdžera. Kada ga je medvjed napao, Brigham je počeo vrištati.

- Parker je dotrčao iz druge kuće na imanju nakon što je čuo da njegov brat vrišti. Prvo je pomislio da je to neka vrsta velikog psa. Medvjed je odmah ugledao Parkera i počeo ga loviti. To je Brighamu dalo vremena da zatvori vrata kuće. Parker se uspio vratiti u drugu kuću, a medvjed ga je slijedio - govori. 

VIDEO Mještani se opraštaju od poginule curice: Uz svijeće su ostavili i bijelog medvjedića...
VIDEO Mještani se opraštaju od poginule curice: Uz svijeće su ostavili i bijelog medvjedića...

- Medvjed je šetao imanjem dok smo ga gledali kroz prozor, a potom je sjeo na kauč na trijemu i samo gledao oko sebe. Bilo je suludo. Zvala sam policiju i susjeda u pomoć. Moj suprug čekao je da medvjed skrene pogled kako bi odjurio do kuće u kojoj je bio Brigham - ispričala je majka.

Zaposlenici Odjela za divljač i ribu u Arizoni došli su na mjesto događaja, no do njihovog dolaska medvjed više nikoga nije napadao.

- Nakon što su stigli na mjesto događaja, službenici Odjela za divlje životinje uspjeli su brzo locirati i otpremiti medvjeda - priopćili su. 

- Medvjed je bio mužjak za kojeg se procjenjuje da ima tri godine - dodali su.

Carol Hawkins kaže da je njezin sin bolje i da je već primio niz cjepiva protiv bjesnoće kao mjeru opreza, piše Sky News.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO