Obavijesti

News

Komentari 50

Drama na A1: Obitelj zaboravila curicu na odmorištu, dok se nisu vratili po nju čuvali je policajci

Drama na A1: Obitelj zaboravila curicu na odmorištu, dok se nisu vratili po nju čuvali je policajci

Majka je ispričala kako su putovali s više vozila i kako su bili uvjereni da je djevojčica sjela u drugo vozilo te su krenuli dalje put Zadra, a onda shvatili da djeteta nema

VIDEO

Na vrhuncu smo sezone, na autocestama se svakodnevno stvaraju ogromne gužve, a takve situacije često dovode do strke i stresa. Jednoj obitelji stranih gostiju jučer se tako, na autocesti A1, dogodio scenarij iz noćne more. Stali su na odmorištu Rašćane kako bi se okrijepili i odmorili, a zatim su nastavili svoje putovanje.

Kako su putovali s više vozila nisu na vrijeme primjetili da im nedostaje 11-godišnja djevojčica koju su zaboravili na odmorištu. Majka curice odmah je nazvala djelatnike benzinske crpke na odmorištu i objasnila im kako su izgubili dijete. Djelatnik je odmah pristupio policijskim službenicima Postaje granične policije Imotski i objasnio im što se dogodilo. 

Majka je ispričala kako su bili uvjereni da je djevojčica sjela u drugo vozilo te su krenuli dalje put Zadra, a onda shvatili da djeteta nema i kako se sada vraćaju na odmorište po nju jer su se tamo posljednji put zaustavili.

Kad se dijete izgubi u gužvi: O tome treba ranije razgovarati...
Kad se dijete izgubi u gužvi: O tome treba ranije razgovarati...

Policajci su nakon razgovora s majkom curice zatražili od nje fotografiju djeteta te su pregledom nadzornih kamera na benzinskoj crpki na terasi pronašli izgubljenu djevojčicu. Nakon šti su joj pristupili shvatili su da ne govori strane jezike, a uz pomoć druge strane državljanke koja je prevodila, uspjeli su komunicirati s curicom koja je bila neozlijeđena, ali je bila jako uplašena. Ispričala je policajcima kako joj je mobitel ostao u vozilu te da nije mogla nikoga nazvati pa je stoga tako uplašena i uplakana izašla na vanjski dio benzinske crpke gdje su je policajci i pronašli. 

Policajci su curicu umirili kazavši joj kako su u kontaktu s njenom obitelji te kako se oni upravo vraćaju natrag po nju na odmorište. Policajci su cijelo vrijeme pazili na curicu, a nekoliko sati kasnije stigli su i njeni roditelji koji su se policajcima zahvalili na brizi za njihovo dijete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 50

VIDEO

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj: Građanima su stigla upozorenja na mobitele...
STRUČNJACI UPOZORAVAJU

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj: Građanima su stigla upozorenja na mobitele...

Prognostičari su za danas najavili postupno naoblačenje, prvo u Istri. U noći na ponedjeljak zahvatit će ostatak Hrvatske, a očekuje se obilna kiša, lokalno i olujno nevrijeme.

Užas A3: Pretrčavao autocestu pa ga pokosio i usmrtio auto
JOŠ NE ZNAJU IDENTITET

Užas A3: Pretrčavao autocestu pa ga pokosio i usmrtio auto

U subotu, 7. rujna oko 21.30 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, na području Novske, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, javila je policija.
Kaos kod Rijeke: U sudaru dva vozila poginuo muškarac.  Na A7 izgorio BMW, stvorile se kolone
DVIJE PROMETNE NESREĆE

Kaos kod Rijeke: U sudaru dva vozila poginuo muškarac. Na A7 izgorio BMW, stvorile se kolone

Prometna nesreća oko 11 sati dogodila se između čvorova Sveti Kuzam i Draga, na 32. km u smjeru Rupe, a muškarac je preminuo