Obavijesti

News

Komentari 5

Došao na pregled vida, rekli su mu da ima još 12 mjeseci života

Došao na pregled vida, rekli su mu da ima još 12 mjeseci života

Tretman koji su mi preporučili ima 15 posto šanse da uspije. Želim im dokazati da su u krivu. Imam prekrasnu obitelj, želim biti tu još 20 godina, rekao je 61-godišnji Michael

VIDEO

Žena i ja smo počeli plakati. Rekao sam doktoru da to ne može biti točno. Pa to sam dosad gledao na televiziji! Nisam mogao vjerovati da mi se to događa. Rekli su mi da ću umrijeti za godinu dana ako ne krenem odmah s terapijom, činilo mi se da sanjam rekao je Michael Sixsmith (61), prenosi Mirror.

Britanac je otišao na pregled vida kako bi dobio nove naočale. Požalio se da ga boli glava kad gleda TV. Optičar ga je poslao kod doktora nakon što je primijetio nešto u njegovom desnom oku. Ispostavilo se da je to bio melanom koji stvara stanice unutar oka.

Doktori su mu rekli da mora odmah na operaciju, ali pretrage su otkrile da se rak proširio na jetru.

- U jetri su mi našli pet melanoma. Rekli su mi da ću s tretmanom živjeti malo dulje, 18 mjeseci. Ali imam sina, ima 11 godina. Želim ga vidjeti kako odrasta. Tretman koji su mi preporučili ima 15 posto šanse da uspije. Želim im dokazati da su u krivu, ne mogu živjeti samo 18 mjeseci. Imam prekrasnu obitelj, želim biti tu još 20 godina - rekao je Michael, koji se odlučio liječiti privatno metodom koja ima puno bolje šanse protiv ovakve vrste raka. 

No kako to košta najmanje 50.000 funti, obitelj je napravila GoFundMe račun i skuplja novac.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi
IZLETIO I KOMBI PUN LJUDI

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi

NOVA GRADIŠKA Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo. Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.