Domovinski pokret prelomio: Ante Šušnjar će biti njihov izbor za novog ministra gospodarstva | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 104

Domovinski pokret prelomio: Ante Šušnjar će biti njihov izbor za novog ministra gospodarstva

Domovinski pokret prelomio:  Ante Šušnjar će biti njihov izbor za novog ministra gospodarstva

Ante Šušnjar je član predsjedništva Domovinskog pokreta i odvjetnik iz Zagreba malo poznat javnosti. Stečajni je upravitelj povezan s više od 116 tvrtki u sudskom registru, a sada će voditi bogati resor gospodarstva

VIDEO

Domovinski pokret će za novog ministra gospodarstva predložiti odvjetnika Antu Šušnjara, neslužbeno nam je potvrđeno iz vrha stranke. Šušnjar je partner u odvjetničkom društvu Potočnjak i Šušnjar iz Zagreba koje je lani imalo tri zaposlena, prihod 207.000 eura i dobit nešto višu od 86.000 eura. 

Šušnjar je i stečajni upravitelj, a sudski registar ga povezuje s čak 116 tvrtki. Koliko je poznato, dosad nikada bogati sektor gospodarstva nije vodio netko tko je i stečajni upravitelj. 

Šušnjar je slabo poznat široj javnosti. Čak i Domovinski pokret nema objavljenu njegovu fotografiju kao člana predsjedništva. Član je Časnog suda stranke koji je izbacio Miroslava Škoru, a trebao bi izbaciti i Josipa Jurčevića jer nije dao potpis za mandatara Andreju Plenkoviću.

Domovinski pokret je razmatrao bivšeg ministra Slavena Dobrovića za tu funkciju, ali već smo objavili da traže i nekog probitačnijeg za taj teški resor. Kako nam je potvrđeno, Dobrović je otpao iz kombinacija i prijedlog će biti Šušnjar. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 104

VIDEO

VIDEO Eksplozija u Zagrebu! Digli bankomat u zrak, policija blokirala benzinsku u Buzinu
STRAŠNO

VIDEO Eksplozija u Zagrebu! Digli bankomat u zrak, policija blokirala benzinsku u Buzinu

Nepoznati razbojnici eksplozijom su raznijeli bankomat u noći na petak u zagrebačkom Buzinu. Policija je blokirala prilaz, a zasad se ne zna koliko su novca uspjeli odnijeti