Obavijesti

News

Komentari 0

Dijete teško ozlijeđeno u naletu automobila na području Viškova

Dijete teško ozlijeđeno u naletu automobila na području Viškova

Dijete je s nogostupa istrčalo na kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza, prilikom čega ga je auto riječih tablica, kojim je upravljao 19-godišnji vozač.

VIDEO

U prometnoj nesreći na području Viškova u utorak popodne teško je ozlijeđeno dijete, javlja riječka policija. Do nesreće je došlo oko 18.50 sati, a kako se navodi, dijete je s nogostupa istrčalo na kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza, prilikom čega ga je auto riječih tablica, kojim je upravljao 19-godišnji vozač.

Ozlijeđeno dijete je prevezeno u KBC Rijeka, gdje je konstatirano da je teško ozlijeđeno.

Inače, jučer je na području Policijske uprave primorsko-goranske zabilježeno 15 prometnih nesreća, u kojima je spomenuto dijete teško ozlijeđeno, a tri su osobe lakše ozlijeđene.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi
IZLETIO I KOMBI PUN LJUDI

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi

NOVA GRADIŠKA Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo. Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.