Obavijesti

News

Komentari 0

Detalji eksplozije kraj Šibenika: Plin izazvao i manji požar, ženu s opeklinama pustili iz bolnice

Detalji eksplozije kraj Šibenika: Plin izazvao i manji požar, ženu s opeklinama pustili iz bolnice

Policija je još na terenu, pa će tek po završetku očevida službeno objasniti što se točno dogodilo i kako. Na intervenciju su izašli i šibenski vatrogasci i to s tri vozila i sedam vatrogasaca

VIDEO

Šibenska policija dobila je dojavu da je oko 10 sati u kući u Dubravi kod Šibenika došlo do eksplozije u kojoj je ozlijeđena žena. Na mjesto eksplozije uputili su sve hitne službe te je Hitna ženu prevezla u šibensku bolnicu, objavila je policija. No, kasnije se razjasnilo da je iscurila manja količina plina i izazvala manju eksploziju, a potom i požar.

- Gospođa starije dobi je dovezena iz Dubrave kraj Šibenika i mi smo sanirali ozljede. Radi se o opeklinama trupa, ruku, ali nakon obrade je već puštena kući - kazao je Niko Blažević, specijalist kirurgije, voditelj OHBP šibenske bolnice.

Šibenik: U eksploziji ku?e lakše ozlije?ena žena

Policija je još na terenu, pa će tek po završetku očevida službeno objasniti što se točno dogodilo i kako. Na intervenciju su izašli i šibenski vatrogasci i to s tri vozila i sedam vatrogasaca, no, a glavni šef vatrogasaca Darko Dukić je objasnio:

- Obično se to dogodi kad nešto nije od aparata servisirano ili je bilo nestručno rukovanje, u svakom slučaju to je taj flash over, a u jednom trenutku se plin zapali, napravi puf, i to je to, eksplozija je bila manja - zaključio je kako nema velike štete, te dodao da ne može dovoljno puta ponoviti da plinski aparati nisu bezazleni ako se s njima ne rukuje stručno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

VIDEO Strašna poplava pogodila je Podgoru: Neki su izgubili sve
SVE SLUŽBE SU NA TERENU

VIDEO Strašna poplava pogodila je Podgoru: Neki su izgubili sve

Na Podgoru je palo nevjerovatnih 140 litara kiše po kvadratnom metru, pretvarajući ulice u bujice koje su nosile sve pred sobom