Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Milka Masna
Dalic istražiteljima govori: .............. “Iste te veceri održan je sastanak na kojem su bili prisutni premijer Plenkovic, ministar Maric, Božo Petrov i ja ispred državnog vrha te strucnjaci Matic, Bricelj, Korunic, Ramljak i Besak, ali i cetiri osobe Vitoria Savic, Danijel Klobucar, Boris Šavoric i Goran llej za koje sam saznala da su pravnici. Nemam saznanja po cijem nalogu i iz kojeg razloga su pozvani niti sam isto propitivala obzirom se sastanak održavao u sobi užeg kabineta Vlade RH pod predsjedanjem premijera koji je za te osobe naveo da su to pravni strucnjaci. Tema tog sastanka je ponovno bila rasprava o stanju u TD Agrokor te sam tada shvatila da su Vitoria Savic i Goran Ilej i bivši zaposlenici tog društva te se raspravljalo kako spašavati poslovanje TD Agrokor, ali ne i Ivice Todorica. Opcenito sve do sredine ožujka na sastancima se raspravljalo na koji nacin održati poslovanje društva i sprijeciti nelikvidnost društva. Takoder se vrtjelo više scenarija gdje država financijski intervenira, tražila se dodatna dokumentacija, zanimala nas je struktura u Nizozemskoj, tko je vlasnik i koji su to problemi obzirom je lvica Todoric tvrdio da nitko drugi ne može biti predsjednik Uprave Agrokora obzirom da je tako ugovoreno s kreditorom. Navedenu dokumentaciju sam primila od Ivana Crnjca, a sukladno ranijem dogovoru s Ivicom Todoricem.”
Trens Liza
@Milka Masna je psihijatrijski slučaj Kamoćemo - od 2007. piše komentare po hr portalima. Mather iz Kragujevca je ponosna i svaki Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .