Obavijesti

News

Komentari 94

Daruvar oplakuje žrtve. Danas je sprovod njegovatelju Damiru. I dalje cure jezivi detalji pokolja

Daruvar oplakuje žrtve. Danas je sprovod njegovatelju Damiru.  I dalje cure jezivi detalji pokolja

Krešimir Pahoki dobio je mjesec dana istražnog zatvora. Tereti ga se za 11 kaznenih djela. Njegov suludi krvavi pohod na Dom u Daruvaru odnio je šest života...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
TUGA U DARUVARU

Uskoro će biti posljednji ispraćaj njegovatelja Damira Fijale (37) na Gradskom groblju u Daruvaru. Podsjetimo, Fijale je najmlađa žrtva Krešimira Pahokija (51).

- On je bio dva tjedna na godišnjem i ujutro je trebao početi raditi. Ja sam ga odvezao tamo i desilo se što se desilo. To mu je bio prvi dan na poslu poslije godišnjeg odmora, čovjek koji ni mrava nije zgazio, vjerujte - kroz suze nam je ispričao Damirov otac. 

Svi u Daruvaru za pokojnog njegovatelja imaju samo riječi hvale.

- Bio je jako dobar dečko, odličan i brižan. Brat mu je doktor, tata i mama su divni ljudi. Cijela obitelj je za poželjeti ih za prijatelje i susjede. Zašto oni, kako je on iz svoje dobrote postao meta, to nikad neću shvatiti. Zlo je pobijedilo. Ovo je velika tragedija i neka se zna da je poginuo jedan od najboljih ljudi u našem gradu. Poginule su nemoćne osobe koje nisu nikome ništa skrivile. Damira i svih žrtava se svi moramo sjećati, a ubojica zaslužuje da ga se zaboravi, monstrum - pričaju poznanici.

- Imao je prekrasnu dušu - zaključuju.

DETALJI SULUDOG POHODA

Podsjetimo, mjesec dana istražnog zatvora određeno je Krešimiru Pahokiju koji je u domu za starije ubio šestero ljudi. Tereti ga se za čak 11 kaznenih djela.

Ubio je svoju majku, još četiri štićenice doma i mladog njegovatelja Damira Fijalu. Ne zna se motiv ovog horora, ali priča se kako se Pahoki nije slagao s majkom i nije bio sretan što joj mora doplaćivati smještaj o domu u kojem je boravila posljednjih desetak godina, piše Mojportal.

Tog kobnog jutra sastao se s vlasnicom kako bi joj dao novce za smještaj. Ona ga je pozvala da sjednu na terasu. - Imam još nešto za vas – navodno je rekao, izvukao odnekud pištolj i počeo pucati.

Prvo je pucao u zeta od vlasnice Svena, metak je okrznuo i samu vlasnicu, a nakon toga je doslovno hicem u glavu likvidirao svoju majku i sve na koje je naišao... Potom je otisao do terase obližnjeg kafića, potjerao goste i ušao unutra. Konobarica je došla do Pahokija, zamolila ga da ne pravi probleme u kafiću, ostalim gostima rekla da izađu iz lokala i nakon toga pozvala policiju koja ga je 12 minuta kasnije uhitila. 

Šesterostruki ubojica je i prije bio problematičan. Danas smo pričali s Damirom Kusom, kojeg je Krešimir Pahoki fizički napao prije otprilike mjesec dana. Razbio mu je bocu o glavu te ga porezao po ruci. Zbog njega je bio pet dana u bjelovarskoj bolnici... Više o tome pročitajte OVDJE.

POSLJEDNJE ZBOGOM

Posljednji ispraćaj njegovatelja Damira Fijale bit će u danas na Gradskom groblju u Daruvaru.

Komentari 94