Obavijesti

News

Oranž u pola cijene do ponoći: Uzmi INA kupon od 15 €, LIDL i dm od po 15 € i još hrpu kupona

Oranž u pola cijene do ponoći: Uzmi INA kupon od 15 €, LIDL i dm od po 15 € i još hrpu kupona

U Oranž akciji uz godišnju pretplatu dajemo ti gorivo i shopping Ali ni to nije sve jer čekaju te i brojni drugi kuponi te popusti. Ovo je idealna prilika da postaneš pretplatnik Oranža!

VIDEO

Ovu Oranž priliku ne smiješ propustiti! Za 12 eura dobiješ cijeli godišnji Oranž paket! Osim neograničenog pristupa PLUS+ sadržaju, na dar dobivaš kupone koji će ti pomoći u svakodnevnim uštedama - ukupne vrijednosti od čak 107 €. Među njima su i 15 € kupon za INA-u, 15 € kupon za LIDL i 15 € kupon za dm! Osim navedenih kupona, pretplatom na 24 Oranž dobivaš još 62 € kupona.

Paket kupona unutar godišnjeg Oranža iznosi 107 €:
🎁 15 € kupon za Lidl
🎁 15 € kupon za INA 
🎁 15 € kupon za dm
🎁 17 € kupon u Admiralu
🎁 20 € kupon za MealPass
🎁 10 € kupon Kompare
🎁 15 € kupon za Horizont

Sve to dobivate uz godišnju pretplatu po cijeni od samo 24 eura.

 Za 24 € osigurajte neograničen pristup ekskluzivnim sadržajima na digitalnoj platformi 24sata tijekom cijele godine. Ova pretplata omogućuje pristup baš svim člancima na 24sata. 

Osim neograničenog pristupa sadržaju i kuponima, imat ćete pristup i popustima na razne proizvode i usluge. Ovo je prilika da uz malu investiciju uživate neograničen pristup kvalitetnim informacijama i ekskluzivnom sadržaju, kao i svim ostalim pogodnostima ovog izvanrednog paketa za naše čitatelje.

Požuri i preuzmi kupone OVDJE za 24 eura! 

Nakon aktivacije pretplate, unutar 72 sata dobit ćete sve digitalne kupone - za INA i Lidl kupon od 15 € potrebno je ispuniti obrazac koji se nalazi unutar korisničkog sučelja nakon čega će vam stići na kućnu adresu.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Strava u New Yorku: Tamara i njezin dečko poginuli su na motoru. Bili su mrtvi na mjestu
OBITELJ SKUPLJA NOVAC

Strava u New Yorku: Tamara i njezin dečko poginuli su na motoru. Bili su mrtvi na mjestu

Njezni prijatelji pokrenuli su akciju za prikupljanje novca za transport njenog tijela iz SAD-a u Srbiju, kako bi pomogli njenim roditeljima da se posljednji put oproste od nje i isprate je na vječni počinak