Obavijesti

News

Komentari 11

Kraj toplinskog vala: Pljuskovi i grmljavna u nedjelju, od sutra puno svježije i s obilnom kišom

Kraj toplinskog vala: Pljuskovi i grmljavna u nedjelju, od sutra puno svježije i s obilnom kišom

Djelomice sunčano, ali nestabilno. Uz promjenjivu naoblaku mjestimični pljuskovi očekuju se većinom u drugom dijelu dana, ponajprije na sjeveru unutrašnjosti

VIDEO

Prema večeri je lokalno moguće grmljavinsko nevrijeme s prolazno olujnim udarima vjetra. Vjetar većinom slab, na Jadranu i umjeren jugozapadni i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka između 31 i 36 °C.

Danas je za kontinentalni dio izdan žuti alarm, dok je za ostatak zemlje izdan narančasti alarm. 

- Obilnije kiše, često u obliku pljuskova s grmljavinom bit će u unutrašnjosti u noći na ponedjeljak te tijekom ponedjeljka, kad lokalno može pasti više od 50 litara po četvornom metru. Osjetno će osvježiti, osobito na zapadu. Povremene kiše bit će i u sljedeća dva dana.

I na Jadranu u ponedjeljak mjestimice obilna kiša i osvježenje, a zapuhat će i jaka bura, osobito podno Velebita. U utorak promjenjivo, povremeno kiša, a od srijede sunčanije i toplije - prognozirala je za HRT Dunja Plačko-Vršnak, dipl. ing. DHMZ-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi
IZLETIO I KOMBI PUN LJUDI

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi

NOVA GRADIŠKA Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo. Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.