Uživaju moji Slavonci, rado se sjećam svinjokolja..začudilo me jedino da prave sarmu za večeru. Obično se radila juha od svinjskih kosti, pekli se krmenadli i n
aravno mesne kobasice pržile. Neki su pekli krumpir u krušnoj peći prekriven onom " maramicom od sala". Nikad bolji krumpir nisam jela..krofne obavezno, debela pita hehe😅..a mi klinci nosili " ražanj" , zataknuli pisamce i očekivali domaćina da nam iznese kobasice..krofne. ..lupili bismo o prozor da znaju da smo tu..U pisamcu bi pisalo napr..dobar večer kusati mesari, mi smo čuli da ste danas klali, bili nama malo mesa dali...itd.Srčeka mojim Slavoncima💕💕💕💕
Prikaži još ↓
he
helidon
06.12.2020.
Odustani
Još trebamo početi prodavati djevičansku svinjsku mast. Ako Bakalar vrijedi 200kn onda Kulin vrijedi bar 500 kn
ti
tiho...
06.12.2020.
Odustani
Pišete nebuloze,nikad nitko čvarke nije bacio...
MR
Mighty Ravendark
06.12.2020.
Odustani
Da ziher peku čvarke sa maskama... Koji preserans
zagraj
06.12.2020.
Odustani
Sa čvarcima prodaju mast po 100kn/kg...3kg masnih čvaraka je 1,2kg dobro stisnutih,pa sad izračunajte koliko košta mast....dobro stisnuti čvarci su bolji i zdra
viji od masnih
Prikaži još ↓
an
andi4
06.12.2020.
Odustani
Ajde ma ko ce dat 300,00 za cvarke...to moze samo lud covjek.
Opsjena
06.12.2020.
Odustani
tko voli čvarke može ih sam istopiti u svojoj kuhinji :)
Ajduk.Caruga
06.12.2020.
Odustani
Ma' daj te ne lupetajte gluposti .. da su 300 kn/kg svi bi čvarci užegli. Vjerojatno negdje ima takvih bezuspješnih pokušaja. Najčešća cijena je od 80 do 125 kn
/kg.Aj bok
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .