Curica koja je pala s quada u Bjelovaru je kritično. Ona na koju je naletio auto je puštena | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 24

Curica koja je pala s quada u Bjelovaru je kritično. Ona na koju je naletio auto je puštena

Curica koja je pala s quada u Bjelovaru je kritično. Ona na koju je naletio auto je puštena

U bjelovarskoj općoj bolnici liječnici se svim silama trude spasiti život djevojčice (2011.) koja je zadobila teške ozljede mozga

VIDEO

Djevojčica (2011. godište) koja je u petak teško stradala u padu s quada u Bjelovaru i dalje je u kritičnom stanju, kako doznajemo od dežurnog kirurga OB Bjelovar dr. Branka File. Njoj je odmah operirana glava, a cijelo vrijeme se liječnici bore za njen život.

- Kod njenog zdravstvenog stanja nažalost nema pomaka. Još uvijek je kritično. Drugo dvoje djece (djevojčica 2011. i dječak 2010.) koji su sudjelovali u toj nesreći s quadom su stabilno - kazao je za 24sata dr. Fila.

Djevojčica koja leži na Rebru je stabilno

Druga djevojčica (također 2011.) koja je također u petak stradala u Bjelovaru i to pri padu s romobila, te je hitno prebačena u KBC Zagreb te je stavljena na respirator, sad je stabilno, kako nam otkriva dr. Milivoj Novak, pomoćnik ravnatelja Rebra.

Dobre pak vijesti stižu što se tiče zdravstvenog stanja djevojčice (2011.) na koju je također u petak u Bjelovaru naletio automobil, kojeg je vozio 21-godišnjak, dok je prelazila cestu.

- Ona je danas puštena kući - rekao nam je dr. Fila. Djevojčica je u nesreći, podsjetimo, zadobila prijelom ključne kosti i potres mozga. Bila je od petak u bolnici na promatranju, no sad je bolje i otišla je kući. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 24

VIDEO