Burna rasprava Vučemilović i Kosor, pale uvrede: 'Jedino u životu je dobro radila cinkanje' | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 67

Burna rasprava Vučemilović i Kosor, pale uvrede: 'Jedino u životu je dobro radila cinkanje'

Burna rasprava Vučemilović i Kosor, pale uvrede: 'Jedino u životu je dobro radila cinkanje'

Veli seka da ona ne bi bila 4 godine u opoziciji i primala plaću pa je radije podržala AP protiv kojeg je bila u opoziciji jer je smisao opozicije u demokracijama da bude korektiv vladajućima, poručila je Jadranka Kosor Vesni Vučemilović

VIDEO

Vesna Vučemilović je u Sabor ušla na listi Suverenista, a potom odlučila se za HDZ i njihove partnere. No, radi se o ženi koja je bila i nekadašnja članica Domovinskog pokreta dok je tamo šefovao njezin brat Miroslav Škoro. Zbog prelaska na stranu HDZ-a izazvala je ljutnju kod pojedinih političara. 

- Veli seka da ona ne bi bila 4 godine u opoziciji i primala plaću pa je radije podržala AP protiv kojeg je bila u opoziciji jer je smisao opozicije u demokracijama da bude korektiv vladajućima. Prekobicnula se, bude nagrađena, vrag odnio sram i obraz - napisala je na tu temu bivša čelnica HDZ-a i Vlade Jadranka Kosor. 

Vučemilović joj je ubrzo odgovorila na Facebooku. 

- Gle tko se javio. Dežurna hrvatska internetska alapača. Osoba koja nikad u životu nije nijedne izbore dobila na svoje ime nego je uvijek bila postavljana na funkcije, radi frizure. Jedino u životu što je dobro radila je cinkanje. Njezina jedina ostavština se može sažeti u pet riječi: "Kud Ivo, tud i ja" - napisala je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 67

VIDEO

Porezna opet nagrađuje: Dijele 80.000 eura za prijavljivanje računa u aplikaciji mPorezna
BEZ RAČUNA SE NE RAČUNA

Porezna opet nagrađuje: Dijele 80.000 eura za prijavljivanje računa u aplikaciji mPorezna

Nastavkom akcije građani mogu preko aplikacije slati račune koje dobiju pri kupovini ili plaćanju usluga. Jedan račun vrijedi jedan bod