Obavijesti

News

Komentari 8

Bulj: 'Zgrožena je Obuljenka, a i Milošević. Zgrožen sam i ja s kriminalom i svim aferama...'

Bulj: 'Zgrožena je Obuljenka, a i Milošević. Zgrožen sam i ja s kriminalom i svim aferama...'

Sa svim tim sam zgrožen, ali ne mogu ništa dok narod ne odluči birati nacionalno svjesnu, patriotsku opciju koja će se beskompromisno obračunati s korupcijom i štititi vrijednosti za koje smo se borili u Domovinskom ratu, poručio je

VIDEO

Gradonačelnik Sinja, Miro Bulj, oglasio je na društvenim mrežama nakon što se zadnjih dana našao u centru pozornosti. Prvo je zabranio kupanje na Cetini, a zatim i predstavu u Sinju koju je financiralo Srpsko narodno vijeće. 

Nakon što su ga mnogi prozvali, u podužoj objavi poslao je poruku svima. Prenosimo je u cijelosti.

VIDEO Bulj opet stigao na izvor Cetine: 'Kupaju se, šamponiraju pse. To je sramotno ponašanje!'
VIDEO Bulj opet stigao na izvor Cetine: 'Kupaju se, šamponiraju pse. To je sramotno ponašanje!'

Zgrožena je Obuljenka, zgrožen je i Milošević….

Zgrožen sam i ja kriminalom u Ministarstvu kulture i svim aferama Plenkovićeve kriminalne klike, zgrožen sam muljanjima oko obnove, zgrožen sam i optužnicom protiv Miloševića koji je doduše manje odgovoran od Pupovca koji ga je uvalio u namještanje potpora OPG-ovcima bliskim SDSS-u…

Zgrožen sam tjeranjem Hrvata iz Domovine nepravdom i korupcijom, zgrožen sam nekontroliranim uvozom strane radne snage, zgrožen sam financiranjem Pupovčevih Novosti, zgrožen sam povišicom političarima od 70 posto, a umirovljenicima samo 7 posto…
Zgrožen sam jer ni vladajući ni lijeva oporba ne žele ispitati porijeklo imovine političara, zgrožen sam jer su i HDZ i SDP i Možemo glasali za uvođenje eura zbog čega je narod izložen još većoj inflaciji. 

Zgrožen sam da su u koroni praktički jednoglasno bili za ukidanje ljudskih prava i sloboda i podržavali uvođenje covid potvrda. 
Posebno sam zgrožen jer svjedočimo demografskom slomu, a Vlada ništa ne poduzima! 

Sa svim tim sam zgrožen, ali ne mogu ništa dok narod ne odluči birati nacionalno svjesnu, patriotsku opciju koja će se beskompromisno obračunati s korupcijom i štititi vrijednosti za koje smo se borili u Domovinskom ratu. 
Tako ni Plenković, Obuljenka i Milošević ne mogu odlučivati kakva će pravila vrijediti u Sinju, mogu se samo zgražati. 

Oni se zgražaju nad onim što radim u Sinju još od korone kada sam pokazao što je prava sloboda kao što i sada konkretnim mjerama pokazujemo da nam je na prvom mjestu čovjek i naše obitelji kao i vrijednosti na kojima je utemeljena naša Domovina.

Sav novac uložit ćemo u naše obitelji i demografsku obnovu, nećemo dati na naše svetinje i Domovinski rat, čuvat ćemo našu tradiciju, kulturu i identitet, a vi se samo zgražajte! 
 

To je sve što možete."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

VIDEO 'Uspjeli smo obraniti benzinsku! Potrajat će cijeli dan kako bismo skroz ugasili požar'
DRAMA U OSIJEKU

VIDEO 'Uspjeli smo obraniti benzinsku! Potrajat će cijeli dan kako bismo skroz ugasili požar'

Kako nam javljaju čitatelji, na terenu je puno vatrogasaca, a na mjestu koje gori su skladišta GLS-a, Lagermaxa i još dosta drugih firmi