Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ri
Totalna tiranija u Australiji – vojska na ulicama, policija ide po kućama Vojska na ulicama hvata ljude i ispituje zašto su vani, policija patrolira dronovima i helikopterima i razglasom tjera ljude sa plaža i ulica. Po noći, policija vrši racijee nad cijelim kvartovima, ide od vrata do vrata i provjerava da li su svi doma i ima li neko tko nije prijavljen. Prosvjedi bilo kakve vrste su strogo zabranjeni. Korona mjere idu toliko daleko da vlasti ponegdje ljudima naređuju da zatvore prozore i oblijepe rub izolacijskom trakom, te pošalju sliku kao dokaz. Izlazak iz države nije moguć bez dozvole vlasti. Kretanja među pokrajinama su strogo nadzirana i ograničena. Obitelji su razdvojene, broj samoubojstava je na rekordnim razinama, mali biznisi propadaju zbog konstantnih lockdowna, a pojavila se i glad procjene govore da je oko 3 milijuna ljudi ugroženo, kao i svako peto dijete. Dok vlasti svim silama prisiljavaju ljude na cjepivo i najavljuju zabrane kretanja za necijepljene, u bolnicama i na respiratorima završavaju isključivo – cijepljeni!
ri
Eto nam budućnosti ako budemo šutjeli
tomomisterija
i kaj se to nas tice...
ri
Ticati će nas se uskoro.Nažalost slijepi ste kraj vlastitih očiju
an
pa što hoćeš zmijo, kod nas je super onda
zp
A oni šute kak ovce, a ima ih više nego pandura i vojske. A panduri i vojska su isto STANOVNICI.
no
Samo nek probaju tako sta ovdje raditi. Neki dan su slavili oluju i sve one koji su dali zivot za ovu zemlju,nisu se oni borili da bi nama danas netko uskraciva Prikaži još ↓
ri
Naravno.
ri
Antun za sada.Nadam se da nećemo dozvoliti Austriju u Hrvatskoj
frajer_2
Korona toliko opasna da te vojska mora stitit
En
@ridjovka1973 svakom pametnom je jasno da ta bolest ne postoji tj. da je to gripa tj. virus i nitko nikome nije kriv šta netko dob Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .