Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Sm
Toliko na temu zdravstvenih knjižica i stalne kontrole zdravlja radnika, u ugostiteljstvu
Vi
U četiri godine u kuhinji su mi jednom iz zavoda za javno zdravstvo došli uzeti bris i uzorke hrane iz kuhinje, a za ostale kolege ne znam kako je bilo, ostali Prikaži još ↓
be
Stalnu kontrolu sanitarnih knjižica i zdravlja zaposlenika treba provoditi vlasnik objekta jer je njemu najviše u interesu  da sve bude u redu.
Srcana
Da ne pricamo o higijenskom minimumu koji mi domaci moramo obavezno imati, a stranci oslobodeni jer ne znaju jezik. Mi vani ne mozemo raditi na poslovima koji i Prikaži još ↓
be
Pouzdano znate kako u kuhinji toga hotela rade stranci?
Sm
A dosta je da jedan kliconoša koji radi u kuhinji recimo kihne u sladoled ili neku salatu.... Da ne kažem, da napravi još nešto gore. Rad sa hranom nalaže staln Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .