Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ne
Žalosno je da neki baš sve u životu politiziraju na najniži kafanski način spominjući u kontekstu naše izbore i dvije partije koje se u javnosti glože, a zajedno se sastaju, piju i žd..., pardon, jedu zajedno. Ovo nije tema za zaje....iju, preozbiljna je s vrlo izvjesnim poklapanjem u stvarnom životu. Baba Vanga je proricala vrlo konkretno i to je ono što zastrašujue u ovoj priči. Stvarnost je takva da nam praktično i ne trebaju proročanstva da bismo vidjeli kako svijet definitivno ne valja i kako srlja u propast, pod time mislim na "ljudski" svijet. I životinje će pomrijeti, ali će se već oporaviti, pogledajmo Černobilski kraj, život buja na sve strane protivno svakoj logici zdravog razuma, zračenje je još uvijek vrlo visoke razine, međutim život se privikao, životinje su veće, snažnije i u potpunoj simbiozi s ostalim biljnim i životinjskim živim svijetom..... Vjerujem da bi tako bilo i poslije kataklizme u cijelom svijetu. Čim nestane čovjek, nastupa raj na zemlji. Današnja seoba naroda koja se upravo događa posljedica je ljudske nezajažljive pohlepe za tuđim bogatstvima, gdje se uništavaju milijunske razvijene zajednice kako bi se sebi namakla materijalna korist i održao dugoročno svejedno neodrživi način života. Prema javnosti se svjesno prljavo laže kako se s time nema veze, znajući da dio javnosti ismijava te laži naravno spoznajući što je u svemu istina, ali to ih ne smeta da i dalje lažu, tvrdoglavo igrajući naivnu providnu igru.
ne
I bez proroštva možemo naslutiti da se bliži sukob većih razmjera, možda nalik onome iz vremena II svj. rata, a možda i veće amplitude..... U tom slučaju slika Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .