Obavijesti

News

Komentari 27

Bijela kuća objavila da će George Bush posjetiti RH

Bijela kuća objavila da će George Bush posjetiti RH
1

Američki predsjednik George W. Bush posjetit će Hrvatsku nakon sudjelovanja na summitu NATO-a u Bukureštu 2-4. travnja, objavila je Bijela kuća

VIDEO

On će posjetiti Ukrajinu, Rumunjsku i Hrvatsku. Putovanje će trajati od 31.ožujka do 5.travnja, rekao je novinarima Gordon Johndroe, Bushev glasnogovornik. Američki će predsjednik sudjelovati na summitu NATO-a u Bukureštu od 2.-4.travnja. Najavljeno je da će prije summita posjetiti Ukrajinu, no još se ne zna kojeg bi datuma mogao stići u Hrvatsku.
- Ne možemo vam dati nikakvu informaciju o posjetu, rekli su u uredu za odnose s javnošću u Bijeloj kući. Hrvatske službe pak tvrde da nisu dobile službene obavijesti o posjeti.
- Nismo dobili nikakvu obavijest, a agencijske vijesti nećemo komentirati, rekao je Zlatko Mehun, glasnogovornik Vlade.
- Nadležne institucije će, kad za to bude vrijeme, izdati službeno priopćenje, rekao je ministar vanjskih poslova Goran Jandroković. Iz njegova ureda doznajemo kako su u četvrtak hrvatski veleposlanici u Washingtonu čekali službenu potvrdu. Pretpostavlja se da će Bush stići predsjedničkim zrakoplovom Air Force1, u pratnji 800 pripadnika službi sigurnosti. Doznajemo da najveći zagrebački hoteli Sheraton i Westin već otkazuju rezervacije i pripremaju se za posjet stoljeća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku