Autom kod Čakovca naletio na djevojku i odbacio je u drugu. Tražili ga dva dana. U zatvoru je | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 14

Autom kod Čakovca naletio na djevojku i odbacio je u drugu. Tražili ga dva dana. U zatvoru je

Autom kod Čakovca naletio na djevojku i odbacio je u drugu. Tražili ga dva dana. U zatvoru je

Djevojke su u nesreći srećom prošle s lakšim ozljedama, a vozač koji je pobjegao pronađen je u ponedjeljak popodne. Dežurni sudac ga je odmah poslao u zatvor

VIDEO

Muškarac (53) skrivio je tešku nesreću u kojoj su proteklog vikenda u Šenkovcu ozlijeđene dvije djevojke. Pronašli su ga drugi dan nakon što je pobjegao s mjesta nesreće te je završio u varaždinskom zatvoru, izvijestila je međimurska policija. 

On je u nedjelju oko 1.30 sati u Šenkovcu vozio auto čakovečkih registracija Ulicom maršala Tita prema Čakovcu. Nije se kretao sredinom trake zbog čega je autom djelomice prešao na biciklističku traku. Tu je  bočnim dijelom vozila udario u tijelo 18-godišnje pješakinje, koja se kretala biciklističkom trakom u smjeru kretanja vozila. Nakon udara 18-godišnjakinja je odbačena unaprijed, u tijelo 24-godišnje pješakinje, koja se također kretala biciklističkom trakom u smjeru kretanja vozila. Uslijed siline udara obje pješakinje pale su na travnatu površinu, navodi policija.

Vozač je nakon nesreće pobjegao te nije obavijestio policiju ili pričekao dolazak ovlaštenih osoba koje obavljaju očevid, a nije ni pružio pomoć djevojkama. 

Teška nesreća u Pleternici: U sudaru ozlijeđeno četvero ljudi
Teška nesreća u Pleternici: U sudaru ozlijeđeno četvero ljudi


 
Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđene pješakinje prevezene su u čakovečku bolnicu, gdje im je pružena liječnička pomoć te je pritom utvrđeno kako su u nesreći lakše ozlijeđene.
 
Odmah po saznanju o prometnoj nesreći policijski službenici Postaje prometne policije pokrenuli su opsežnu istragu s ciljem pronalaska odbjeglog vozača, čiji identitet u trenutku nesreće nije bio poznat pošto je s vozilom pobjegao s mjesta nesreće, ne pruživši pomoć ozlijeđenim pješakinjama.
 
U poslijepodnevnim satima policijski službenici prometne policije pronašli su osobni automobil kojim je izazvana opisana nesreća, dok je odbjegli vozač pronađen u ponedjeljak, 27. svibnja u prijepodnevnim satima te je odmah uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje.

Nesreća kod Novog Golubovca: Sletio s kombijem u potok
Nesreća kod Novog Golubovca: Sletio s kombijem u potok


 
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja okrivljeni 53-godišnjak, uz optužni prijedlog priveden je na Općinski sud u Čakovcu (Prekršajni odjel), gdje mu je nakon saslušanja dežurni sudac odredio zadržavanja te je odmah potom sproveden u varaždinski zatvor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO

Sanader iz zatvora po poklone: 'Nismo ga na prvu prepoznali!' Odvjetnik: 'To je sve po zakonu'
DR. IVO IŠAO PO DAROVE

Sanader iz zatvora po poklone: 'Nismo ga na prvu prepoznali!' Odvjetnik: 'To je sve po zakonu'

Plus+ Nikad ga nismo vidjeli prije u toj trgovini. Kupovao je neke darove. Sve je bilo normalno, kažu čitatelji koji su snimili Sanadera